Philippe Remarque en Kim Polling op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 17 augustus 2019

Zondag 18 augustus zijn Volkskrant-hoofdredacteur Philippe Remarque en judoka Kim Polling te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Philippe Remarque is bezig aan zijn laatste weken als hoofdredacteur van de Volkskrant. Per september draagt hij het stokje over aan zijn 'adjunct', Pieter Klok. Remarque was sinds 2010 eindverantwoordelijk voor de krant. Per september wordt hij 'directeur journalistiek' bij De Persgroep in Nederland en België, de uitgever van onder meer de Volkskrant en Trouw.


Kim Polling staat aan de vooravond van het WK Judo, dat later deze maand in Japan wordt gehouden. Voor Polling staat dit jaar vooral in het teken van de comeback, nadat ze lang was uitgeschakeld door een ernstige rugblessure. Het grote doel van de viervoudig Europees kampioen blijft de Olympische Spelen van volgend jaar in Tokio.

'De Perstribune' wordt zondag gepresenteerd door Carrie ten Napel.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers