Nol Havens en de Evergreen Top 1000 bij MAX op NPO Radio 5

vrijdag 22 november 2019

In 'Wekker-Wakker-Weekend' wordt zaterdag 23 november de plaatwaarde van 'A Night At The Opera' besproken. Ook treedt Nol Havens op en wordt er vooruitgeblikt op de Evergreen Top 1000 met Henkjan Smits.

Vanaf maandag 25 november staan alle MAX programma's in het teken van de Evergreen Top 1000.


'Wekker-Wakker-Weekend!' – Elke zaterdag van 07.00 uur tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Zaterdag 23 november laat Jan Rietman in 'Country Roads' de nieuwste countryhits uit 2019 horen. In 'De Liefde voor Muziek' staat 'A Night At The Opera', het album van Queen, centraal. Zondag 24 november is het namelijk al weer 28 jaar geleden dat de zanger Freddie Mercury overleed. Ook wordt er samen met Henkjan Smits vooruitgeblikt op de Evergreen Top 1000, die maandag 25 november om 6.00 uur door Jan geopend wordt. Samen kijken ze ook vooruit naar het dagelijkse Evergreen tv-programma van MAX, gepresenteerd door Henkjan Smits. In 'Los Vast Live' zingt Nol Havens Suzanne, zoals hij dat ook deed tijdens Los Vast, de reünie afgelopen 21 september.

Alle andere MAX programma's staan in het teken van de NPO Radio 5 Evergreen Top 1000.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers