Nieuwe serie 'Property Brothers' op TLC

zaterdag 16 november 2019

Er is een groot verschil tussen ergens wonen en je er helemaal thuis voelen. Ontwerpbroers Drew en Jonathan Scott willen vooral dat laatste bewerkstelligen bij de huizen die ze renoveren.

In de nieuwe serie 'Property Brothers: Forever Home' helpen ze koppels met het herinrichten van hun huis zodat deze er echt weer met veel plezier en veel gemak kunnen wonen. Zo helpen ze het pasgetrouwde stel Nora en Diego dat een groot huis gekocht heeft om er samen met Diego’s ouders en oma te kunnen wonen.


Maar het jaren 70-huis is erg gedateerd en onhandig ingedeeld waardoor ze niet echt het gezellige familiegevoel kunnen creëren dat ze willen. Zo loop je via de voordeur direct de ouderwetse keuken binnen en ligt de woonkamer erg afgelegen. Tijd om muren door te breken, keukenkastjes te slopen en de boel radicaal om te gooien.

Nora en Diego helpen mee met het slopen om de kosten te drukken. Maar ook omdat ze niet kunnen wachten tot hun nieuwe droomhuis gereed is. En wat voor een droomhuis wordt het!

'Property Brothers: Forever Home', vanaf zondag 17 november om 16.30 uur op TLC.

Persbericht TLC
https://dplay.nl/tlc/

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentiële wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers