Nieuwe serie 'Property Brothers' op TLC

zaterdag 16 november 2019

Er is een groot verschil tussen ergens wonen en je er helemaal thuis voelen. Ontwerpbroers Drew en Jonathan Scott willen vooral dat laatste bewerkstelligen bij de huizen die ze renoveren.

In de nieuwe serie 'Property Brothers: Forever Home' helpen ze koppels met het herinrichten van hun huis zodat deze er echt weer met veel plezier en veel gemak kunnen wonen. Zo helpen ze het pasgetrouwde stel Nora en Diego dat een groot huis gekocht heeft om er samen met Diego’s ouders en oma te kunnen wonen.


Maar het jaren 70-huis is erg gedateerd en onhandig ingedeeld waardoor ze niet echt het gezellige familiegevoel kunnen creëren dat ze willen. Zo loop je via de voordeur direct de ouderwetse keuken binnen en ligt de woonkamer erg afgelegen. Tijd om muren door te breken, keukenkastjes te slopen en de boel radicaal om te gooien.

Nora en Diego helpen mee met het slopen om de kosten te drukken. Maar ook omdat ze niet kunnen wachten tot hun nieuwe droomhuis gereed is. En wat voor een droomhuis wordt het!

'Property Brothers: Forever Home', vanaf zondag 17 november om 16.30 uur op TLC.

Persbericht TLC
https://dplay.nl/tlc/

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers