Nieuw radioprogramma Dionne Stax en Toine van Peperstraten heet 'Stax&Toine'

vrijdag 13 december 2019
Foto: AVROTROS - © Elvin Boer 2019

AVROTROS komt vanaf 6 januari 2020 met een nieuw radioprogramma op NPO Radio 1: 'Stax&Toine'. Van maandag tot en met donderdag bespreken Dionne Stax en Toine Peperstraten tussen 14.00 en 16.00 uur niet alleen het nieuws van de dag, maar ook alles wat er speelt op het gebied van onder meer lifestyle, wonen, muziek, reizen en consumentenzaken.

Hiermee biedt het een verbreding van het scala aan de onderwerpen die nu al bij NPO Radio 1 aan bod komen. Het duo ontvangt bijzondere gasten en laat ook de luisteraar aan het woord. Zij kunnen hun eigen ervaringen delen door in te bellen of gebruik te maken van de NPO 1-app.


Dionne Stax kijkt ernaar uit om radio te gaan maken: ''Stax&Toine' wordt een spannende ontdekkingsreis voor ons allemaal, waar ik erg naar uitkijk.' Toine van Peperstraten vult aan: 'Ik vind het mooi dat we niet alleen de deskundige aan het woord laten, maar ook de luisteraar zelf en gasten die iets bijzonders gaan doen. Dionne en ik zijn aan elkaar gewaagd, dus dat wordt erg leuk.'

'Stax&Toine', vanaf maandag 6 januari om 14.00 uur bij AVROTROS op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Pilote Emma Henderson krijgt te maken met technische problemen, zware turbulentie n een medisch noodgeval. Piloot Brij Kotecha staat voor een moeilijke keuze, want stevige wolken belemmeren het zicht voor de landing.

'Easyjet: Inside The Cockpit', om 22.10 uur op VIER.

Dossiers