Monique Klemann, Kim-Lian van der Meij en Paul de Munnik bij MAX op NPO Radio 5

vrijdag 28 februari 2020

Van vrijdag 28 februari tot en met vrijdag 6 maart is weer een mooie week bij de MAX-programma's op NPO Radio 5. Deze week komen onder anderen Monique Klemann, Kim-Lian van der Meij en Paul de Munnik optreden.

 


 


'Ron Wacht op de Nacht' – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Deze week hebben we nog een keer de Nachtbioscoop met de film Doctor Zhivago op vrijdag 28 februari met Ron Brandsteder. Hij draait daar weer mooie passende muziek bij. Ook hebben we een nightcapje. Dit keer is dat het thema 'Thuis'. Reden hiervoor is dat het nog perfect weer is om lekker binnen te blijven in de warmte, om bijvoorbeeld Ron te luisteren tussen 22.00 en 00.00 uur!

'Wekker-Wakker-Weekend!' – Elke zaterdag van 07.00 tot 10.00 op NPO Radio 5
Zaterdag 29 februari in 'Wekker-Wakker-Weekend!' weer veel dierbare muziekmomenten, met in Country Roads het nieuwe album van 'The Voice'-jurylid in Amerika, Luke Bryan. Hij beheerst de country-hitlijsten als geen ander met zijn bijzondere stem en muziek. In De Liefde Voor Muziek gaat Jan Rietman op zoek naar de Plaatwaarde van een album van Billy Joel, die je ook kunt vinden op maxvandaag.nl. En is er een eerbetoon aan Sonja Barend, zij is op schrikkeldag 2020 jarig. Kim-Lian van der Meij is te gast, ze heeft een nieuwe single; Dansen in het Moeras. Verder Het Gevoel Van De Evergreen Top 1000 met de Bee Gees, en Jans vleugel staat centraal in De Pianobar.

'Je Dag is Goed' – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel start maandag 2 maart een nieuwe week 'Je Dag is Goed' met zoals altijd De Muziektombola. Luisteraars zijn een uur lang de baas over de muziek op NPO Radio 5.

Frits Sissing vertelt woensdag 4 maart over kostbare ontdekkingen in een nieuw seizoen van 'Tussen Kunst & Kitsch', Irene Moors duikt 'De TV-kantine' weer in en ligt donderdag 5 maart een tipje van de sluier op. Vrijdag blikt Margreet de Haan, eigenaar van een boekhandel in Vlissingen, vooruit op de 85ste Boekenweek die van start gaat.

Verder gaat verslaggever Joris Kreugel verder met zijn tocht kriskras door Nederland op zoek naar mooie mensen met echte verhalen.

En cabaretier Roel C. Verburg is er op vrijdag 6 maart om de week door te nemen met een zelfgeschreven lied.

'Haandrikman!' – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Zoals gebruikelijk in 'Haandrikman!' met Bert Haandrikman het dagelijkse nieuws, de Jarige en de Schijf van Vijf.

'De MAX!' – Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Ook deze week is weer gevuld met muzikale gasten. Henkjan Smits en Manuëla Kemp ontvangen op maandag 2 maart één van de Klemann zusjes: Monique Klemann, bekend van de popgroep Loïs Lane. Nu heeft Monique een solosingle uitgebracht.

Ook Kim-Lian van der Meij is sinds jaren weer terug met een nieuwe single. De zangeres is op dinsdag 3 maart te gast bij Henkjan en Manuëla. 

Op woensdag 4 maart in 'De MAX!' is de Rotterdamse zangeres THYRZA te horen met haar debuutsingle.

Michelle David & the Gospel Sessions bezoeken op donderdag 5 maart de studio van 'De MAX!'.

Vrijdag 6 maart vertelt Paul de Munnik over zijn nieuwe nummer Vat Van Jou in De MAX Kantoorsessie.

'TinekeShow' – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Vrijdag 6 maart is er livemuziek van Toni Macaroni & The Swinging Devils die een Rock’n Roll draai geven aan bekende oude nummers. En zoals altijd is er veel muziek uit de jaren 60, 70 en 80.

Een keer livemuziek meemaken bij TinekeShow? Dat kan! Meer informatie is te vinden op tinekeshow.nl.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hlne vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op En.

Dossiers