'MAX Maakt Mogelijk' is zondag bij Nel en Ida

zaterdag 7 december 2019
Foto: Omroep MAX - © Stef den Boer 2019

Nel en Ida uit Rijswijk zijn al jaren goede vriendinnen en gaan het liefst samen op pad. Maar Ida gaat niet de deur uit zonder haar pet.

Ze heeft nog maar weinig haar op haar hoofd en vindt dat verschrikkelijk. Het heeft een grote impact op haar leven. En dat is de reden dat Nel Jan Slagter om hulp heeft gevraagd. Samen met Nel besluit Jan Ida te verrassen en mee te nemen naar een speciale haarsalon.


Niet iedereen wil op dezelfde manier oud worden. De leden van de activiteitenclub Sweet 70 in Amsterdam-Noord hebben daar hun eigen opvattingen en ideeën over. Niet geheel toevallig is deze wijk ook het decor van de MAX-serie 'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen'. Bij Sweet 70 is er geen traditionele bingo, maar een rebellenclub die, net als Hendrik Groen en zijn vrienden, eropuit gaat. Echter, al die activiteiten kosten geld. Jan Slagter verrast daarom de leden van Sweet 70.

Tot slot goed nieuws uit Moldavië. De gaarkeuken, waar Jan Slagter in 2018 hulp voor vroeg, is geopend. 55 ouderen krijgen hier drie dagen per week een gezonde maaltijd. De ouderen in het dorp Capaclia zijn erg onder de indruk van de gaarkeuken, waar ze nu bij elkaar kunnen komen en een warme maaltijd krijgen.

'Max Maakt Mogelijk', zondag 8 december om 19.20 uur bij Omroep MAX op NPO 2.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip van Belgi√ę, de lange weg naar de troon (Canvas)

De geboorte van Filip op 15 april 1960 is groot nieuws, het land is in extase. Na de geboorte van Astrid en Laurent is de liefde tussen Albert en Paola echter voorbij. De kinderen kennen een moeilijke jeugd waarbij ze vooral door nanny's worden opgevoed, terwijl Albert en Paola het te druk hebben met hun affaires. Filip keert in zichzelf. Toch heeft hij al op jonge leeftijd een groot plichtsbesef en is doordrongen van het idee dat hij ooit koning wordt.

'Filip van BelgiŽ: De Lange Weg Naar De Troon', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers