Mattie en Marieke regelen huwelijk voor Gert-Jan (32) en Marlon (28)

zaterdag 14 september 2019
Foto: © Qmusic 2019

Als alles goed gaat hebben Gert-Jan en zijn vriendin Marlon elkaar over precies een week het jawoord gegeven. Vrijdag werd bekend dat Mattie en Marieke voor dit stel een bruiloft gaan regelen in een week.

Maar liefst 5.326 stellen meldden zich aan voor Mattie & Mariekes Wedding in a Week. Gert-Jan verraste Marlon vanochtend met het nieuws, vergezeld door vrienden en familie.


Mattie laat weten: 'Het wordt een spannende week, die uiteindelijk voor Gert-Jan en Marlon eindigt met de dag van hun leven. We gaan alles op alles zetten. Muziek krijgt een belangrijke rol tijdens de bruiloft, want we zijn natuurlijk wel een radiostation. Vanaf maandag kunnen de luisteraars alles horen over de voorbereidingen!'

Het ochtendshow-team gaat alles regelen in een week. Van trouwjurk passen tot de ceremonie, ringen, een bruidstaart, vervoer voor alle gasten en een feest met het liefst ook nog leuke artiesten. Uit de 5.326 aanmeldingen die de afgelopen week binnen kwamen werden Gert-Jan en Marlon gekozen. Gert-Jan verraste Marlon vanochtend met een aanzoek en daarbij de vraag of ze meteen volgende week wilde trouwen. Marlon beantwoordde die vraag gelukkig direct met een overtuigende 'ja'.

'Mattie en Marieke' zijn elke werkdag te horen van 6.00 tot 9.00 uur op Qmusic.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'Rhapsody in Blue', 'Porgy and Bess' 'Summertime'... de muziek van George Gershwin maakt al 80 jaar lang deel uit ons collectieve geheugen. En sinds 2015 is de komische musical gebaseerd op 'An American in Paris' al door vier verschillende gezelschappen overal ter wereld opgevoerd. Gershwin is meer dan ooit het middelpunt van de muzikale wereld, hij is het symbool van een succesvol 'Made in the US'-verhaal. George Gershwin, of de 'uitvinder' van een aantrekkelijke, open, moderne en innovatieve Amerikaanse cultuur.

'Gershwin, Le Classique Américain', om 23.25 uur op Canvas.

Dossiers