Madeleijn van Nieuwenhuizen, Raoul Steffani, Margriet Vroomans in 'Kunststof Radio'

zondag 4 augustus 2019

Madeleijn van den Nieuwenhuizen richtte in 2016 Zeikschrift op: een Nederlandstalig media-kritisch Instagramaccount. Het account richt zich op seksisme, bodyshaming, racisme, klassisme en heteronormativiteit in tijdschriften en andere nieuwsmedia.

Van den Nieuwenhuizen is columnist voor het tijdschrift Voque en start binnenkort haar promotieonderzoek aan Columbia University.


Presentatie: Antoinnette Scheulderman

Dinsdag 6 augustus
Geen uitzending i.v.m. voetbal

Woensdag 7 augustus: Raoul Steffani, bariton
Bariton Raoul Steffani wordt een van de grootste zangtalenten van Nederland genoemd. Als Artist in Residence op het Grachtenfestival verzorgt hij met de musici van Camerata RCO een bijzondere avond. In Fünf Lieder, arrangementen van liederen van Alma Mahler, Alban Berg en Erich Korngold, staat het romantische lied uit het begin van de 20e eeuw centraal.

Presentatie: Antoinnette Scheulderman

Donderdag 8 augustus: Margriet Vroomans, journalist & presentator
Margriet Vroomans werkt al meer dan 30 jaar als journaliste en televisiepresentatrice. Sinds 2010 presenteert ze van maandag tot en met vrijdag op Radio 4 het KRO-programma 'De Ochtend van 4', met toegankelijke klassieke muziek, nieuws en achtergronden bij actualiteit en cultuur.

Presentatie: Antoinnette Scheulderman

'Kunststof Radio', maandag 5 t/m donderdag 8 augustus tussen 19.30 en 20.30 uur bij de NTR op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Luizenmoeder' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

De Akker houdt haar jaarlijkse sponsorloop. Directeur Erik heeft kinder-hiv als goed doel gekozen en wil van alle scholen uit de buurt het meeste sponsorgeld ophalen, hij is zelfs bereid om zelf ook mee te lopen. Juf Els gaat intussen fanatiek de strijd aan met te veel suiker in de drank en het voedsel van haar leerlingen. Hannah nodigt Ronald uit om samen eens te gaan eten. Karel doet zijn best om zijn dochter Maledieve het meeste sponsorgeld te laten ophalen.

'De Luizenmoeder', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers