Lucille Werner en Nouchka Fontijn op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 15 juni 2019

Zondag 16 juni zijn tv-presentator Lucille Werner en bokster Nouchka Fontijn te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Lucille Werner, te gast in het eerste uur van 'De Perstribune', is bekend van programma's als 'Lingo' en 'Get the Picture'. Ook staat ze bekend als voorvechter voor mensen met een beperking. Dinsdag gaat ze met televisiekijkend Nederland op zoek naar een heuse Minister van Gehandicaptenzaken. Lucille Werner nam zelf het initiatief voor de verkiezing.


Bokster Nouchka Fontijn, te gast in het sportuur, maakt zich op voor de Europese Spelen volgende week in Wit-Rusland. Bij de vorige editie van het toernooi won ze een gouden medaille. Voor Fontijn dienen de Europese Spelen als een opmaat voor de Olympische Spelen van Tokio, volgend jaar. Daar wil ze haar historische prestatie van Rio - zilver - verbeteren.

In 'De Perstribune' staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met deze week onder meer aandacht voor de geschiedenis van 'Lingo'. Het programma, ooit gepresenteerd door Lucille Werner, keert terug op de Nederlandse tv, bij SBS6.

'De Perstribune' wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Een voormalig rugbycoach schrijft een zelfhulpboek, dat op internet steeds meer bekendheid vergaart. De auteur weigert echter om uit zijn schuilplaats te komen en zich bekend te maken. Het inspireert een groep mensen waaronder een journalist, een voormalige gedetineerde, een acteur en een undercoveragent om na te denken over hun keuzes en beslissingen.

'Reach Me', film uit 2014 met oa. Sylvester Stallone, om 22.20 uur op CAZ.

Dossiers