Langverwacht vervolg spannende actieserie 'S.W.A.T' terug bij Veronica

woensdag 4 september 2019
Foto: Veronica - © Talpa Network 2019

Luitenant Daniel Harrelson (gespeeld door Shemar Moore) komt vanaf donderdag 5 september weer in actie met zijn bikkelharde eliteteam van de LAPD in seizoen twee van 'S.W.A.T'.

De populaire crimeserie van de regisseur van 'Fast & Furious' volgt de leden van het Special Weapons And Tactics team in Los Angeles. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is het 'S.W.A.T.' team onderweg naar een pand waar mensenhandelaars illegale kinderen vasthouden als Los Angeles wordt getroffen door een aardbeving. Het gevolg is dat het pand gedeeltelijk instort en niemand weg kan. Althans zo lijkt het..


'S.W.A.T.' is gebaseerd op de gelijknamige serie uit 1975 en de blockbuster uit 2003 en volgt de werkzaamheden van het elite team van de LAPD. Hoofdrolspeler Shemar Moore was eerder te zien in 'Criminal Minds'.

'S.W.A.T', vanaf donderdag 5 september wekelijks dubbele afleveringen om 20.30 uur op Veronica.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers