Langverwacht vervolg spannende actieserie 'S.W.A.T' terug bij Veronica

woensdag 4 september 2019
Foto: Veronica - © Talpa Network 2019

Luitenant Daniel Harrelson (gespeeld door Shemar Moore) komt vanaf donderdag 5 september weer in actie met zijn bikkelharde eliteteam van de LAPD in seizoen twee van 'S.W.A.T'.

De populaire crimeserie van de regisseur van 'Fast & Furious' volgt de leden van het Special Weapons And Tactics team in Los Angeles. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is het 'S.W.A.T.' team onderweg naar een pand waar mensenhandelaars illegale kinderen vasthouden als Los Angeles wordt getroffen door een aardbeving. Het gevolg is dat het pand gedeeltelijk instort en niemand weg kan. Althans zo lijkt het..


'S.W.A.T.' is gebaseerd op de gelijknamige serie uit 1975 en de blockbuster uit 2003 en volgt de werkzaamheden van het elite team van de LAPD. Hoofdrolspeler Shemar Moore was eerder te zien in 'Criminal Minds'.

'S.W.A.T', vanaf donderdag 5 september wekelijks dubbele afleveringen om 20.30 uur op Veronica.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nadat hij een eeuwenoude oorlog heeft ontketend met de Frost Giants door een verbod van zijn vader Odin te negeren, wordt de arrogante Thor verbannen naar de aarde voor een lesje in nederigheid. Daar blijkt de gevallen god zijn hamer Mjolnir niet meer te kunnen gebruiken. Pas als hij zich een waardige held toont, zal hij zijn goddelijke krachten terugkrijgen. Maar dan wordt Thor verliefd op de jonge wetenschapster Jane. Terwijl zij een relatie beginnen, moet Thor de aarde zien te vrijwaren van de duistere krachten die zijn aartsvijand vanuit het hemelrijk Asgard naar de aarde stuurt. Weet Thor zich als een echte held te gedragen en krijgt hij zijn krachten terug?

'Thor', film uit 2011 met oa. Chris Hemsworth en Natalie Portman, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers