'Kunststof' met Michel Sluysmans, Dragam Bakema

zondag 13 oktober 2019

Acteur en artistiek leider van Toneelgroep Maastricht, Michel Sluysmans, maakte een theaterbewerking van de succesroman Peachez van schrijver Ilja Leonard Pfeiffer.

Een bloedstollende reconstructie van een fatale liefdesgeschiedenis, waarin acteurs Porgy Franssen en Maartje van de Wetering de hoofdrollen spelen.


Presentatie: Jellie Brouwer

Dinsdag 15 oktober: Dragan Bakema, acteur
Morgen gaat het laatste meesterwerk Lazarus van David Bowie in Nederland in première. Acteur Dragan Bakema vertolkt de hoofdrol in de musical onder leiding van regisseur Ivo van Hove. Dragan stond eerder op de planken met Soldaat van Oranje en Het Pauperparadijs.

Presentatie: Gijs Groenteman

Woensdag 16 oktober: thema uitzending: social media als inspiratie voor kunst
We praten met zangeres Karsu en journalist en filosoof Doortje Smithuijsen over social media als inspiratie voor kunst. Het nieuwste album van Karsu heeft als rode draad social media en Doortje maakte de documentaire Mijn dochter de vlogger en is momenteel bezig met een boek over influencers.

Presentatie: Frénk van der Linden

Donderdag 17 oktober: Nog niet bekend.

Presentatie: Jellie Brouwer

'Kunststof Radio', maandag 14 t/m donderdag 17 oktober tussen 19.30 en 20.30 uur bij de NTR op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers