'Kunststof' met Michel Sluysmans, Dragam Bakema

zondag 13 oktober 2019

Acteur en artistiek leider van Toneelgroep Maastricht, Michel Sluysmans, maakte een theaterbewerking van de succesroman Peachez van schrijver Ilja Leonard Pfeiffer.

Een bloedstollende reconstructie van een fatale liefdesgeschiedenis, waarin acteurs Porgy Franssen en Maartje van de Wetering de hoofdrollen spelen.


Presentatie: Jellie Brouwer

Dinsdag 15 oktober: Dragan Bakema, acteur
Morgen gaat het laatste meesterwerk Lazarus van David Bowie in Nederland in première. Acteur Dragan Bakema vertolkt de hoofdrol in de musical onder leiding van regisseur Ivo van Hove. Dragan stond eerder op de planken met Soldaat van Oranje en Het Pauperparadijs.

Presentatie: Gijs Groenteman

Woensdag 16 oktober: thema uitzending: social media als inspiratie voor kunst
We praten met zangeres Karsu en journalist en filosoof Doortje Smithuijsen over social media als inspiratie voor kunst. Het nieuwste album van Karsu heeft als rode draad social media en Doortje maakte de documentaire Mijn dochter de vlogger en is momenteel bezig met een boek over influencers.

Presentatie: Frénk van der Linden

Donderdag 17 oktober: Nog niet bekend.

Presentatie: Jellie Brouwer

'Kunststof Radio', maandag 14 t/m donderdag 17 oktober tussen 19.30 en 20.30 uur bij de NTR op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Een dag na de tiende flitsmarathon toont Luk hoe de politie én de bekeurden zo'n actiedag beleven. Luk volgt de wegpolitie in het noorden van de provincie Antwerpen en daar blijken nogal wat Nederlanders én toeristen te snel te rijden. Ze worden meteen bekeurd. Een Chinese bestuurder heeft bij de flitsmarathon de twijfelachtige eer de eerste Chinees te zijn die in Alloo bij de Wegpolitie op de bon vliegt wegens te snel rijden. Alloo en zijn agenten hebben al veel meegemaakt op de baan, maar een trucker die gewoon op de smalle middenberm van een autostrade parkeert om daar de nacht door te brengen, dat nog niet.

'Alloo bij de >Wegpolitie', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers