Kees van der Spek en Mathieu Heijboer op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 19 september 2020

Zondag 20 september zijn presentator Kees van der Spek en wielertrainer Mathieu Heijboer te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Kees van der Spek, de mediagast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is momenteel op RTL5 te zien met een nieuwe reeks van 'Oplichters Aangepakt'. Daarin gaat hij op jacht naar fraudeurs in binnen- en buitenland. Van der Spek begon zijn carrière als verslaggever bij Peter R. de Vries.


Mathieu Heijboer, de sportgast in het tweede uur van 'De Perstribune' tussen 13.00 en 14.00 uur, is 'performance manager' van wielerploeg Jumbo-Visma. Hij is als trainer de man achter de Tour-successen van Primož Roglič, Tom Dumoulin en Wout van Aert. Heijboer is zelf ook wielrenner geweest. In 2008 moest hij vanwege aanhoudend blessureleed zijn carrière beëindigen.

In 'De Perstribune' signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met deze week onder meer aandacht voor de jacht op oplichters op tv.

'De Perstribune' wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Aashna Sewpersad.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Bartel Van Riet mag als laatste de uitdaging aangaan om Saartje te verslaan in een zelfgekozen sport. Als durfal, avonturier, natuurmens en leerkracht lichamelijke opvoeding van opleiding kwam hij al snel uit bij wildwaterkajak. Wildwaterkajak-fanaat Servaes Timmerman neemt Bartel en Saartje mee voor een afdaling van een kolkende rivier in Frankrijk, inclusief stroomversnellingen, watervallen en scherpe bochten. Wie houdt op het einde van de rit het hoofd boven water?

'Op de Man Af', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers