Joris Linssen en Carolijn Brouwer op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 24 augustus 2019

Zondag 25 augustus zijn presentator Joris Linssen en zeilster Carolijn Brouwer te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Joris Linssen, te gast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is bekend van onder meer 'Hello Goodbye' en 'Joris' Kerstboom'. Zondag schuift hij aan om te vertellen over zijn betrokkenheid bij een nieuw MAX-programma. En hij heeft een primeur! Verder is Linssen vanaf september bij de regionale omroepen te zien met een nieuw programma, waarin hij met zijn band Caramba langs de Nederlandse rivieren trekt op zoek naar bijzondere mensen en verhalen.


Carolijn Brouwer, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, wordt komende donderdag in Zweden onderscheiden met de Magnus Olsson Prize, een prestigieuze prijs voor de beste zeiler van het jaar. Brouwer krijgt haar prijs onder meer voor haar rol op de Dongfeng, het Chinese schip dat vorig jaar de Volvo Ocean Race won. Ze was, samen met een Française, de eerste vrouwelijke zeiler die de race om de wereld won.

In 'De Perstribune' staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met deze week daarbij onder meer aandacht voor paradijsvogels op tv.

'De Perstribune' wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Luizenmoeder' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

De Akker houdt haar jaarlijkse sponsorloop. Directeur Erik heeft kinder-hiv als goed doel gekozen en wil van alle scholen uit de buurt het meeste sponsorgeld ophalen, hij is zelfs bereid om zelf ook mee te lopen. Juf Els gaat intussen fanatiek de strijd aan met te veel suiker in de drank en het voedsel van haar leerlingen. Hannah nodigt Ronald uit om samen eens te gaan eten. Karel doet zijn best om zijn dochter Maledieve het meeste sponsorgeld te laten ophalen.

'De Luizenmoeder', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers