Highlights Cartoon Network oktober

maandag 1 oktober 2018

Ga mee op avontuur met Craig en zijn twee beste vrienden, Kelsey en JP in de gloednieuwe Cartoon Network serie Craig van de Kreek.

Ze navigeren hun weg door de stedelijke ongetemde wildernis genaamd 'De Kreek', een fantasiewereld die tot leven komt en waar kinderen regeren over drie forten en fietsschansen. Welkom in de community van de 'Kreek Kinderen'!


CRAIG OF THE CREEK
VANAF 15 OKTOBER
Doordeweeks om 17.10 uur

In de afleveringen ontdek je nieuwe gebieden van de Kreek, ontmoeten nieuwe 'Kreek Kinderen' elkaar, en komen Craig en zijn vrienden regelmatig in de problemen bij De Stomp, hun ontmoetingsplaats.

Mis de nieuwste Cartoon Network serie niet en kijk op maandag 15 oktober naar de TV-première van Craig van de Kreek. Doordeweeks om 17.10 uur, alleen bij Cartoon Network.

BEN 10
VANAF 22 OKTOBER
Doordeweeks om 20.35 uur

'Ben 10' is in oktober terug met nieuwe afleveringen! De 10-jarige, energieke Ben Tennyson, die met zijn Omnitrix buitenaardse krachten oproept, zet ook dit keer verschillende situaties naar zijn hand. Samen met Gwen redt hij de wereld van vele vijanden en het kwaad. Eind oktober zie je ook de première van de 5-delige 'Innervesion Special'.

'Ben 10' draait om actie, spanning en heel veel plezier, waarbij favoriete en gloednieuwe aliens hun opwachting maken. Samen met zijn nichtje Gwen en Opa Max weet deze onvervalste tiener keer op keer de dag te redden.

De nieuwe 'Ben 10' afleveringen zijn doordeweeks te zien vanaf 22 oktober om 20:35 uur, alleen bij Cartoon Network.

WE BARE BEARS
VANAF 1 OKTOBER om 19.40 uur

Volg de nieuwe en knotsgekke belevenissen van de drie berenbroers Grizz, Panda en IJsbeer in Wat Beren Leren. De berenbroers proberen wanhopig te integreren in de hedendaagse, menselijke beschaving en het sociale stadsleven. Dat dit niet meevalt als je een beer bent, mag natuurlijk duidelijk zijn. Wat Beren Leren is scherpzinnig, grappig en aandoenlijk. De beren willen altijd het juiste doen, maar raken in de meest netelige situaties.

Kijk naar de nieuwste afleveringen van 'Wat Beren Leren', vanaf 1 oktober doordeweeks om 19.40 uur, alleen bij Cartoon Network.

ADVENTURE TIME
Zaterdag 20 oktober vanaf 14.05 uur

Reis mee met Finn de jongen en de oude hond Jake naar het land van Ooo in de 24-uurs Tijd Voor Avontuur marathon. De marathon begint met de première van de langverwachte, epische special 'Come Along With Me', waarin Finn, Jake, Marceline, Princess Bubblegum en Suikerburg de oorlog aangaan met Gumbald en zijn leger, wat het lot van Ooo voor altijd zal bepalen…

Mis dit spektakel niet op 20 oktober vanaf 14.05 uur, alleen bij Cartoon Network!

Persbericht Media Tornado/Cartoon Network
http://www.cartooonnetwork.nl
Meer artikels over Cartoon Network NL

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

In deze special blikt Eén terug op de Ronde van Vlaanderen van 2019. Ploegwagens, jury-wagens en moto's, de regie en de techniek, de persverantwoordelijken Guy en Willy, ex-coureur Léon van Bon... Samen met alle commentatoren vertellen zij het verhaal van 'De Ronde 103'. We volgen de koers door de ogen van de vader van Iljo Keisse, die in zijn afgeladen café 'De Karper' samen met de klanten naar de koers kijkt. Adri van der Poel, vader van Mathieu, volgt de koers als waterdrager. Hij ziet hoe zijn zoon valt en hoe hij zich heroïsch terugvecht naar de kop. Met tot slot toch teleurstelling wanneer zijn zoon net niet wint. En tenslotte is er de semi-onverwachte winnaar, Alberto Bettiol, die door een slim plan van zijn ploeg en met de hulp van een sterke Sep Vanmarcke de koers wint.

'De Ronde 103', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers