Het Geluid van Qmusic recordbedrag waard: nieuwe hint

dinsdag 22 oktober 2019
Foto: © Qmusic.nl

Het Geluid van Qmusic is sinds half 8 meer waard dan ooit. Met 63.800 euro heeft het huidige geluid het recordbedrag van twee jaar geleden weten te overtreffen.

Het vastklikken van het lipje van een fotolijstje is niet langer de simpele handeling die het meeste geld opbracht.


De Jury kondigde eerder aan dat het een nieuwe hint zou vrijgeven op het moment dat Het Geluid het record vestigde. Al de hele ochtend stond er een tafeltje, met daarover een rood kleed en een envelop in de studio. Er bleek een 'plasmabol' onder te zitten.

Zwabber niet meer de meeste flappen
Het huidige geluid heeft het uitschuiven van een zwabber (waard: 62.400 euro) uit de top 3 van duurste geluiden ooit gestoten. Deze geluiden vormen nu de top 3:

- Het huidige geluid - ? (2019)
- Vastklikken van het lipje van een fotolijstje - €63.700 (2017)
- Telefoon in een beschermhoesje klikken - €63.500 (2011)

Deze editie van Het Geluid gaat sowieso de geschiedenis in als ronduit bijzonder. Eerst werd Het Geluid in zeer korte tijd twee keer geraden en nu zal 2019 ook een recordbedrag opleveren.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Naar aanleiding van de moord op haar vriendin Luisa in een carjacking trekt Nikki naar Mexico. Haar ontdekkingen ter plaatse brengen haar op ramkoers met gevaarlijke en onvoorspelbare krachten. Thomas stuurt Jack om Nikki naar huis te brengen, maar die zit al snel helemaal verwikkeld in de zaak.

Britse harde misdaadreeks over een team forensische pathologen dat vaak van doorslaggevende betekenis is voor het oplossen van misdrijven.

'Silent Witness', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers