Het Geluid van Qmusic recordbedrag waard: nieuwe hint

dinsdag 22 oktober 2019
Foto: © Qmusic.nl

Het Geluid van Qmusic is sinds half 8 meer waard dan ooit. Met 63.800 euro heeft het huidige geluid het recordbedrag van twee jaar geleden weten te overtreffen.

Het vastklikken van het lipje van een fotolijstje is niet langer de simpele handeling die het meeste geld opbracht.


De Jury kondigde eerder aan dat het een nieuwe hint zou vrijgeven op het moment dat Het Geluid het record vestigde. Al de hele ochtend stond er een tafeltje, met daarover een rood kleed en een envelop in de studio. Er bleek een 'plasmabol' onder te zitten.

Zwabber niet meer de meeste flappen
Het huidige geluid heeft het uitschuiven van een zwabber (waard: 62.400 euro) uit de top 3 van duurste geluiden ooit gestoten. Deze geluiden vormen nu de top 3:

- Het huidige geluid - ? (2019)
- Vastklikken van het lipje van een fotolijstje - €63.700 (2017)
- Telefoon in een beschermhoesje klikken - €63.500 (2011)

Deze editie van Het Geluid gaat sowieso de geschiedenis in als ronduit bijzonder. Eerst werd Het Geluid in zeer korte tijd twee keer geraden en nu zal 2019 ook een recordbedrag opleveren.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers