'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen': juni

zondag 17 november 2019
Foto: © Omroep MAX 2019

Maandag 18 november is de zesde aflevering van de MAX-dramaserie 'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen' te zien. De Omanido's maken eindelijk het wijnreisje dat Eefje al helemaal had gepland.

Het is zover! De Omanido’s gaan op wijnreis naar Frankrijk. De rest van het tehuis is nogal jaloers dat de Omanido’s er een weekje tussenuit piepen. En hoewel Hendrik, net als de anderen, met volle teugen geniet, maakt hij zich ook grote zorgen om Evert. Evert heeft de rest van de groep nog altijd niet verteld over zijn ziekte en wil dat tijdens de reis doen.


'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen: Zolang er Leven Is - Juni', maandag 18 november om 22.15 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers