Het gaat er heet aan toe in 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV

zaterdag 19 mei 2018
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2018

De vorige aflevering eindigde met een gezellig feestje waar behoorlijk wat alcohol doorheen ging. Sommigen hebben zich netjes ingehouden en hebben daarom alleen wat last van vermoeidheid, maar Roy voelt de kater toch net wat meer...

Wie dacht dat er sprake was van rustig uitbrakken en bijkomen heeft het natuurlijk mis! De Tablet of Terror doet zijn naam eer aan en slaat tijdens het ontbijt gelijk weer toe.


De exotische roots van Quentin en Jamecia zorgen voor een wel heel hot sfeertje tussen het tweetal. Jamecia heeft Channah beloofd dat ze niets met hem zou doen omdat ze niet tussen beiden in wil zitten, maar houdt ze dit vol?

Jorden boekt eindelijk een klein succesje bij Lie, maar iedereen weet dat hij hier nog geen genoegen mee neemt. Gaat het hem lukken om meer voor elkaar te krijgen?

Natuurlijk mag een ex die de sfeer komt verstoren ook deze aflevering niet uitblijven. Hoe dat afloopt zie je a.s. zondag om 22.00 uur in de derde aflevering van 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV en daarna op MTV.nl en in de MTV Play App.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ 2 logo

De jonge Sadie heeft een ongelukkige kindertijd gekend bij haar extreem strenge grootouders. Wanneer ze eindelijk weer wordt herenigd met haar moeder, is ze niet van plan haar geluk door iemand te laten verstoren.

'Mommy's Little Murderer', om 20.15 uur op CAZ 2.

Dossiers