'Haandrikman!' van MAX best beluisterd in doelgroep op NPO Radio 5

dinsdag 19 maart 2019

Nederlandse 55-plussers stemmen massaal af op het MAX-programma 'Haandrikman!' op NPO Radio 5. Dat blijkt uit de dinsdag gepubliceerde radioluistercijfers.

'Haandrikman!' is met een luisteraandeel van 11,5 over januari en februari 2019 het best beluisterde radioprogramma onder 55-plussers op de zender.


Het programma van presentator Bert Haandrikman is sinds september vorig jaar een vaste waarde bij MAX op NPO Radio 5. Bert reageert op het nieuwste radiocijfer van 'Haandrikman!': 'Om dit resultaat binnen een jaar voor elkaar te krijgen, overtreft mijn stoutste dromen. Het voelt heel erg goed dat de luisteraars mij zo omarmen.'

Elke maandag tot en met donderdag tussen 12.00 en 14.00 uur worden luisteraars getrakteerd op een vrolijk lunchprogramma, met daarin het nieuws van de dag, de beste muziek ooit gemaakt en een prominente rol voor het luisterend publiek.

'Haandrikman!', elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentiële wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers