Frank Evenblij krijgt shirt Diego Maradona in handen in nieuw seizoen 'Shirtje Ruilen'

zondag 21 januari 2018

De winterstop in het voetbal is bijna voorbij en ook Frank Evenblij keert terug bij RTL 7 met een splinternieuw seizoen van 'Shirtje Ruilen'.

In dit nieuwe seizoen, vanaf maandag 22 januari om 22.00 uur te zien, gaat hij weer op zoek naar boeiende verhalen achter de geruilde shirtjes van (oud-)voetballers. Hij reist heel Nederland door voor de meest uiteenlopende voetballers en hun shirtjes. Zo gaat hij onder anderen op bezoek bij John Heitinga, Royston Drenthe, Anouk Hoogendijk, Jan Vennegoor of Hesselink, Arnold Bruggink en Ronald Waterreus.


In de eerste aflevering showt John Heitinga een deel van zijn enorme collectie aan geruilde shirts. Heitinga heeft in grote Europese competities gespeeld wat hem shirts van verschillende internationale wereldsterren heeft opgeleverd. John blikt met Frank terug op het EK 2008 en het memorabele WK 2010, waarbij John verklapt waarom ze volgens hem de finale verloren hebben. Verder is te zien hoe Frank via een verzamelaar in aanraking komt met een gedragen shirt van niemand minder dan Diego Maradona. Als laatste haalt Arnold Bruggink een opmerkelijke herinnering op aan een wedstrijd die hij ooit in de Spaanse competitie La Liga speelde en vertelt hij het aangrijpende verhaal over de zelfmoord van de Duitse doelman Robert Enke.

'Shirtje Ruilen', vanaf maandag 22 januari om 22.00 uur bij RTL 7.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Extreme Love Stories' onthult 's werelds meest ongewone, verrassende en schokkende relaties. Van feeders tot fetisjisten, polyamoristen tot zwangere mannen, zustervrouwen en suikerbaby's. 'Extreme Love Stories' brengt verschillende vormen van romantiek uit de 21e eeuw in beeld en bewijst dat er voor iedereen iemand is.

'Extreme Love Stories', om 22.10 uur op Vitaya.

Dossiers