Fons van Westerloo en Adri van Tiggelen op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 15 augustus 2020

Zondag 16 augustus zijn omroepman Fons van Westerloo en oud-voetbal international Adri van Tiggelen te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Fons van Westerloo, de mediagast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is oud-omroepbestuurder en journalist. Hij werkte onder meer bij de AVRO, RTL en AT5. Ook stond hij aan de wieg van SBS6, de zender die deze maand 25 jaar bestaat. In 'De Perstribune' kijkt Van Westerloo onder meer terug op de ontstaansgeschiedenis van de zender én op de koers van SBS anno 2020.


Adri van Tiggelen, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 en 14.00 uur, maakte in 1988 deel uit van het Nederlands elftal dat in West-Duitsland Europees kampioen werd. Van Tiggelen speelde 56 interlands en was onder meer actief bij Anderlecht en PSV. Komend seizoen is Van Tiggelen trainer van het eerste elftal van OSV Oud-Beijerland, de club uit zijn geboorteplaats.

In 'De Perstribune' signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor de meest opvallende programma’s uit 25 jaar SBS6.

'De Perstribune' wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Mills en Santana krijgen een bijzonder riskante missie voorgeschoteld: ze moeten in Noord-Korea een IsraŽlische wetenschapper bevrijden die al 29 jaar gevangen wordt gehouden. Kilroy wordt door een verzoek van Hart voor een moreel dilemma geplaatst.

'Taken', om 23.20 uur op VTM 4.

Dossiers