Ferry Doedens en Bugra Gedik versterken Comedy Central Roast-panel

woensdag 4 december 2019
Foto: Comedy Central - © Viacom Benelux 2019

Acteur Ferry Doedens en cabaretier Bugra Gedik bundelen hun roast-krachten samen met Rob Geus, Brace, Henry van Loon en Prem Radhakishun voor Ali B.

Met dit ijzersterke Roast panel is de vraag of Ali goede of slechte tijden zal beleven tijdens 'The Comedy Central Roast' op 17 december om 20.30 uur bij Comedy Central. Krijgen we de ware aard van deze knuffel Marokkaan een keer te zien?


Acteur en presentator Ferry Doedens is al jaren bekend van zijn rol als Lucas Sanders in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Naast het acteren focust hij zich op muziek en zijn presentatie kunsten. Ferry heeft zelf genoeg op zijn kerfstok om te weten dat er meer schuilgaat achter het masker van Ali B. Lukt het hem om Ali B uit zijn tent te lokken en hem met de grond gelijk te roasten? 'Zoiets moet je meegemaakt hebben in je leven.'

Comedian Bugra Gedik is een brutale stadjongen die zijn mond niet kan houden. Zo kreeg hij de jury- en publieksprijs op het Amsterdam Studenten Cabaret Festival en werd hij lid van Comedytrain. Bugra staat regelmatig met Ali B in Toomler, dus hij is gewapend met inside-informatie! Heeft Bugra genoeg gal te spuwen tijdens 'The Comedy Central Roast of Ali B'? 'Ali is een goeie gast, maar zijn leven is één grote leugen en daar ga ik heel eerlijk over zijn!'

Ali B laat zich roasten
Ali B mag zich met deze namen gaan voorbereiden om liefdevol, doch flink, geroast te worden door een panel van friends & faux. Ali B is namelijk de officiële Comedy Central Roastee van 2019. De jaarlijkse Roast traditie is op dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien bij Comedy Central. Ali B wordt hiermee toegevoegd aan de Nederlandse Comedy Central Roastee Wall of Fame naast Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wallander moet de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. De daaropvolgende zoektocht weegt zwaar op hem. Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships en komt er oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land is verloren en alles verraden heeft waar hij ooit voor stond. Onderweg ontmoet hij Grace Thembu, een alleenstaande moeder en politieagente en Mabasha, een jongeman met een leven vervuld van misdaden. Zij zetten Wallander aan tot nadenken, niet enkel over de Zweedse maatschappij, maar ook over zijn veertigjarige carrire als politieofficier.

'Wallander', om 20.35 uur op En.

Dossiers