Feestduo Gebroeders Ko naar Foute Party

woensdag 19 februari 2020
Foto: © Qmusic 2020

In de week voordat het zuiden van het land aan carnaval begint, maakt Qmusic een nieuwe act bekend die naar de Foute Party komt.

De Gebroeders Ko pakken hun waterscooter en reizen af naar de jubileumeditie, die op 26 en 27 juni plaatsvindt in de Brabanthallen.


Dit maakten ze vandaag bekend bij Mattie & Marieke, waar de Gebroeders Ko te gast waren om hun carnavalshit 'Waar Is De Paracetamol?' ten gehore te brengen. De broers, Ton en Gerard Koopmans, hebben hun sporen in de foute muziek ruimschoots verdiend, met nummers zoals 'Toeter Op Mijn Waterscooter',  'Boten Anna', 'Schatje Mag Ik Je Foto?' en 'Wij Doen Het Licht Wel Uit'.

De Gebroeders Ko bij Mattie en Marieke
Al snel na de oprichting van Qmusic in 2005 vond de eerste Foute Party plaats in de toenmalige kantine van de radiozender. In 2008 verhuisde het feest naar de Brabanthallen, waar het uitgroeide tot een jaarlijks festijn met 40.000 bezoekers. Naast de Gebroeders Ko, treedt ook de Britse popgroep Atomic Kitten en dj Paul Elstak op bij de jubileumeditie.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Het interventieteam wordt in bijstand gevraagd door een ambulance; een dronken man is gevallen en verzet zich bij de verzorging. Bij aankomst ziet het interventieteam dat de man niet alleen is. Het wijkteam gaat op bezoek bij een vrouw die het niet makkelijk heeft. Ze weigert hulp en het wijkteam probeert haar te overtuigen dat het zo niet langer kan. In de telecommandokamer merken ze een gevecht op; een tiental mannen gaat elkaar te lijf. Het snelle responsteam en verschillende interventieteams worden ter plaatse gestuurd. In het wijkkantoor komt een angstige man binnengewandeld; hij heeft informatie over een crystal methlab.

'Politie 24/7', om 20.45 uur op En.

Dossiers