Duncan Laurence en Ren Froger bij MAX op NPO Radio 5

zaterdag 20 april 2019

Van zaterdag 20 april tot en met zaterdag 27 april staan er weer veel leuke dingen op de planning bij de MAX-programma's op NPO Radio 5.

 


 

 

 

 

'Je Dag is Goed' – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
'Je Dag is Goed' viert Pasen met heel veel muziek. Op tweede paasdag zoekt Jeroen van Inkel de mooiste ballads uit om rustig mee wakker te worden. Comedian Jandino Asporaat vertrok naar Amerika om weer te voelen hoe het is om voor een zaal mensen te staan die niets van je weten. Hij vertelt Jeroen over zijn belevenissen. Cabaretier Roel C. Verburg sluit de week zoals altijd af met een lied.

'Haandrikman!' – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Bert Haandrikman is elke maandag tot en met donderdag te horen met zijn middagprogramma 'Haandrikman!'. Ook deze week belt Bert weer met de jarige van de dag, die op zijn mega-verjaardagskalender staat.

'​De MAX!' – Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Op woensdag 25 april ontvangen Manuëla en Henkjan een hele bijzondere gast. Vlak voor hij vertrekt naar Tel Aviv om daar, als we de bookmakers mogen geloven, de overwinning voor Nederland binnen te slepen, is Eurovisie Songfestival-kandidaat Duncan Laurence te gast in Club De MAX!.

'TinekeShow' – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Tineke ontvangt op vrijdag 26 april in het eerste uur van de show zangeres Petra Berger. In het tweede uur is René Froger te gast, hij nam met Voice of Holland-deelneemster Samantha Steenwijk de single Liefde voor Altijd op. Op zaterdag 27 april viert Tineke haar 78ste verjaardag. Dit doet ze vanuit de Orangerie op Paleis Soestdijk en daar kunt u bij zijn!

'Ron Wacht op de Nacht' – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron Brandsteder presenteert wekelijks het programma 'Ron Wacht op de Nacht'. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

In de vroege jaren 1960, in volle Koude Oorlog, moeten CIA-agent Napoleon Solo en KGB-spion Illya Kuryakin samenwerken wanneer er een mysterieuze organisatie opduikt die het broze nucleaire machtsevenwicht tussen hun beider naties wil destabiliseren.

'The Man from U.N.C.L.E', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers