Diederik van Vleuten presenteert nieuw radioprogramma voor AVROTROS

zondag 9 augustus 2020

Vanaf begin september houdt Diederik van Vleuten het weekendgevoel op zondagavond nog even vast door de luisteraar te laten genieten van mooie, inspirerende en verrassende klassieke muziek.

In zijn nieuwe radioprogramma 'Weekend Klassiek' hoor je twee uur lang de prachtigste muziek uit alle tijden en windstreken. 'Weekend Klassiek' is vanaf zondag 6 september van 18.00 tot 20.00 uur te horen op NPO Radio 4.


'Nog altijd is muziek mijn grootste liefde. Als ik echt zou moeten kiezen tussen theater, schrijven of muziek dan kies ik voor het laatste. Ik groeide ermee op en draag het met me mee, iedere dag opnieuw. De taal van muziek begrijpt iedereen. De vreugde, troost en inspiratie die er vanuit gaat is voor iedereen, bewust of onbewust. Ik vind het een voorrecht iets van die liefde voor muziek te mogen doorgeven op de zondagavond. Ik verheug me!', aldus Diederik van Vleuten.

Diederik neemt het tijdslot over van Sander Zwiep, die AVROTROS gaat verlaten.

'Weekend Klassiek', vanaf 6 september wekelijks op zondag tussen 18.00 en 20.00 uur bij AVROTROS op NPO Radio 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wanneer Sam en Eddie samen in bed ontwaken, vragen ze zich af wat er de avond voordien is gebeurd. Maar ze kunnen zich allebei amper iets herinneren. Wanneer er vervolgens een voor hen onbekende vrouw opduikt die hen bedankt voor hun hulp bij het terugvinden van haar hond, besluiten Sam en Eddie uit te zoeken wat er zich de dag voordien allemaal heeft afgespeeld.

'Take Two', om 22.40 uur bij VTM 3.

Dossiers