Derde seizoen van 'De Wereld Rond met 80-jarigen'

dinsdag 3 september 2019
Foto: SBS6 - © Talpa Network 2019

Voor het derde seizoen op rij reist Dennis van der Geest met acht hoogbejaarden de wereld over. De vier mannen en vier vrouwen in 'De Wereld Rond met 80-jarigen' staan nog volop in het leven!

Ze hebben allemaal hun eigen droom: een droom die alleen in het buitenland in vervulling kan gaan. De ouderen bezoeken acht verschillende landen, van Spanje tot Vietnam en van Canada tot Suriname. Tijdens deze onvergetelijke reis komen hun dromen uit en sluiten ze nieuwe vriendschappen. 'De Wereld Rond' met 80-jarigen is vanaf woensdag 4 september elke week om 20.30 uur te zien bij SBS6.


In 'De Wereld Rond met 80-jarigen' maken acht hoogbejaarde reizigers voor de eerste keer in hun lange leven mee hoe mooi en groot de wereld is. Ze ontdekken vol verwondering andere mensen en andere culturen en hebben ontroerende en grappige struggles bij het ontdekken van de wereld. Want: hoe check je digitaal in op een luchthaven? De 82-jarige Ted - gamer in hart en nieren - weet vast wel hoe zo’n computerding werkt. Zodra het gelukt is, kan de reis beginnen. First stop: het Spaanse Sevilla, waar Jan (84) voor het eerst in zijn leven oog in oog staat met een heuse palmboom, het kan nauwelijks exotischer! De groep is hier echter voor de ultieme droom van de ras-Amsterdamse Maria, die dol is op dansen. De 83-jarige heeft haar roeping gemist omdat ze naar de huishoudschool moest. In Sevilla komt haar langgekoesterde droom uit: in de spotlights staan terwijl ze de sterren van de hemel danst. De ouderen maken niet alleen van alles mee, ook hun prachtige, soms zeer ontroerende levensverhalen komen aan bod.

'De Wereld Rond met 80-jarigen' wordt geproduceerd door Talpa Producties.

'De Wereld Rond met 80-jarigen', wekelijks vanaf woensdag 4 september om 20.30 uur bij Omroep WNL.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Extreme Love Stories' onthult 's werelds meest ongewone, verrassende en schokkende relaties. Van feeders tot fetisjisten, polyamoristen tot zwangere mannen, zustervrouwen en suikerbaby's. 'Extreme Love Stories' brengt verschillende vormen van romantiek uit de 21e eeuw in beeld en bewijst dat er voor iedereen iemand is.

'Extreme Love Stories', om 22.10 uur op Vitaya.

Dossiers