'De Vergelijkers': Vakantie

woensdag 23 oktober 2019
Foto: © KRO-NCRV 2019

Steeds meer mensen willen duurzame keuzes maken. Maar als je er wat langer bij stil staat dan heeft vrijwel ieder alledaags product zo zijn voors en tegens.

Best lastig dus om je groene voornemens uit te voeren. Sofie van den Enk en Daan Nieber helpen je in het KRO-NCRV programma 'De Vergelijkers' met praktische tips en nuttige inzichten op weg bij het maken van groene keuzes.


In aflevering 2 vergelijken Sofie en Daan de milieu impact van een hotelvakantie en een kampeervakantie. Daan en Sofie zoeken het uit en gaan op reis.

Daan gaat voor een all inclusive in Benidorm. Hoe duurzaam is een lopend buffet en die regendouche in het hotel?

Sofie gaat kamperen. Wat is de impact van een synthetische tent? En is het wel zo duurzaam elk jaar je kampeerspullen mee te nemen in je zwaar beladen auto en te koken op je eigen gasstel?

'De Vergelijkers', donderdag 24 oktober om 21.45 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers