'De Vergelijkers': Vakantie

woensdag 23 oktober 2019
Foto: © KRO-NCRV 2019

Steeds meer mensen willen duurzame keuzes maken. Maar als je er wat langer bij stil staat dan heeft vrijwel ieder alledaags product zo zijn voors en tegens.

Best lastig dus om je groene voornemens uit te voeren. Sofie van den Enk en Daan Nieber helpen je in het KRO-NCRV programma 'De Vergelijkers' met praktische tips en nuttige inzichten op weg bij het maken van groene keuzes.


In aflevering 2 vergelijken Sofie en Daan de milieu impact van een hotelvakantie en een kampeervakantie. Daan en Sofie zoeken het uit en gaan op reis.

Daan gaat voor een all inclusive in Benidorm. Hoe duurzaam is een lopend buffet en die regendouche in het hotel?

Sofie gaat kamperen. Wat is de impact van een synthetische tent? En is het wel zo duurzaam elk jaar je kampeerspullen mee te nemen in je zwaar beladen auto en te koken op je eigen gasstel?

'De Vergelijkers', donderdag 24 oktober om 21.45 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Naar aanleiding van de moord op haar vriendin Luisa in een carjacking trekt Nikki naar Mexico. Haar ontdekkingen ter plaatse brengen haar op ramkoers met gevaarlijke en onvoorspelbare krachten. Thomas stuurt Jack om Nikki naar huis te brengen, maar die zit al snel helemaal verwikkeld in de zaak.

Britse harde misdaadreeks over een team forensische pathologen dat vaak van doorslaggevende betekenis is voor het oplossen van misdrijven.

'Silent Witness', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers