De eerste exen spoelen aan in MTV's 'Ex on the Beach: Double Dutch'

zaterdag 12 mei 2018
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2018

In de vorige aflevering leerden Alex, Elodie, Jorden, Channah, Roy, Lie, Nico en Jamecia elkaar voor het eerst kennen; sommige deelnemers elkaar zelfs wel heel goed...

Wanneer de singles denken dat ze lekker kunnen relaxen, zorgt de gevreesde Tablet of Terrror voor verstoring. Welke drie singles mogen het eerste tripje naar het strand maken om daar één van hun exen het water uit te zien komen? En wie is de (on)gelukkige die met deze ex op date mag?


Omdat er tijdens het avondeten een bepaalde spanning heerst, stelt Jorden voor om een potje spin the bottle te spelen als afleiding. Jorden gaat er vol voor, maar hebben de andere singles hier ook wel zin in?

Aan het einde van de avond is het weer tijd om naar bed te gaan, maar dat doet natuurlijk niet iedereen alleen…

Welke exen duiken op en hoe reageren de singles wanneer ze zien dat het hun ex is? Je ziet het a.s. zondag om 22.00 uur in de tweede aflevering van 'Ex on The Beach: Double Dutch' op MTV en daarna op MTV.nl en in de MTV Play App.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

In de vroege jaren 1960, in volle Koude Oorlog, moeten CIA-agent Napoleon Solo en KGB-spion Illya Kuryakin samenwerken wanneer er een mysterieuze organisatie opduikt die het broze nucleaire machtsevenwicht tussen hun beider naties wil destabiliseren.

'The Man from U.N.C.L.E', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers