Danny de Munk, Erica Terpstra en Elske DeWall bij MAX op NPO Radio 5

vrijdag 21 februari 2020

Van zaterdag 22 tot en met vrijdag 28 februari staat er weer veel leuks op de planning bij de MAX programma's op NPO Radio 5. Deze week komen onder anderen Danny de Munk, René van der Wel en Elske DeWall optreden.'Wekker-Wakker-Weekend!' – Elke zaterdag van 07.00 tot 10.00 op NPO Radio 5
Zaterdag 22 februari begint 'Wekker-Wakker-Weekend!' met De Liefde voor Muziek, waarin er speciale aandacht is voor de band van zanger Peter Cetera: Chicago. Daarnaast blikt Jan Rietman terug op de Week van de Jaren 60, staat Reba McEntire centraal in Country Roads, gaat de Pianobar weer open en is de gast van de week de net 50 jaar geworden: Danny de Munk. Zijn nieuwe single, Bij Elke Slok, is het begin van een carrièrewending van de ras-Amsterdammer. Danny gaat het levenslied weer de aandacht geven die het verdient. Verder behandelt Jan in Los Vast Live carnaval 2020 en komen er veel legendarische muziekhelden aan bod.


'Je Dag is Goed' – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Een nieuwe week van 'Je Dag is Goed' wordt gestart op maandag 24 februari door Jeroen van Inkel met De Muziektombola, waarbij de luisteraars aan de hand van een thema weer een uur lang mogen bepalen wat er gedraaid wordt. Ook wordt er bekend gemaakt welke stad in Nederland zich Fietsstad 2020 mag noemen. Maar hoe wordt je Fietsstad van het jaar? Jeroen zoekt het uit.

Erica Terpstra start een nieuwe serie 'Erica op Reis''. Jeroen belt vrijdag 28 februari met haar om te horen wat voor avonturen ze in deze nieuwe reeks beleeft.

Verslaggever Joris Kreugel gaat door met zijn tocht kriskras door Nederland opzoek naar mooie mensen met echte verhalen. Vrijdag is Cabaretier Roel C. Verburg er om de week door te nemen met een zelfgeschreven lied.

'Haandrikman!' – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Het middagprogramma 'Haandrikman!' is elke maandag tot en met donderdag te horen. Met de mooiste muziek en natuurlijk belt Bert Haandrikman met de jarige van de dag.

'De MAX!' – Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5
De week begint op maandag 24 februari met singer-songwriter Remme in De MAX! Kantoorsessie. Diezelfde week ontvangen Henkjan en Manuëla ook Danny Vera op dinsdag, Lakshmi op woensdag, The Kik op donderdag en als afsluiting van de week: Elske DeWall.

'TinekeShow' – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Zaterdag 22 februari is er weer een reguliere 'TinekeShow' met veel muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Ook wordt er een album in de schijnwerpers gezet: Odessa van de Bee Gees. Verder praat Tineke met nederbeat-deskundige Bouke van Gelderen, die graag veel oude platen verzamelt. Ook de Blijmakers mogen niet ontbreken: luisteraars mogen zelf een plaatje aanvragen waar ze blij van worden.

Vrijdag 28 februari is er livemuziek bij 'TinekeShow' van René van der Wel en Ruben Hoeke Band!

'Ron Wacht op de Nacht' – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ook deze vrijdag kun je weer luisteren naar 'Ron Wacht op de Nacht' tussen 22.00 en 00.00 uur, deze week gepresenteerd door Jan Rietman. Onder andere de film 'The Lion King' wordt besproken. Er is ook een leuk thema voor het Nightcapje, namelijk: 'feest!', in het kader van carnaval. De luisteraars mogen zelf een nummer aanvragen dat hierbij aansluit.

Verder wordt er natuurlijk weer prachtige muziek gedraaid, onder anderen van The Eagles, Elton John, Lara Fabian en Vanessa Williams.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo EĂŠn logo

Het interventieteam wordt in bijstand gevraagd door een ambulance; een dronken man is gevallen en verzet zich bij de verzorging. Bij aankomst ziet het interventieteam dat de man niet alleen is. Het wijkteam gaat op bezoek bij een vrouw die het niet makkelijk heeft. Ze weigert hulp en het wijkteam probeert haar te overtuigen dat het zo niet langer kan. In de telecommandokamer merken ze een gevecht op; een tiental mannen gaat elkaar te lijf. Het snelle responsteam en verschillende interventieteams worden ter plaatse gestuurd. In het wijkkantoor komt een angstige man binnengewandeld; hij heeft informatie over een crystal methlab.

'Politie 24/7', om 20.45 uur op Eén.

Dossiers