Culinaire vaartocht van Zuid-Holland naar Brabant in 'Denkend aan Holland'

zondag 25 augustus 2019
Foto: © Roland J. Reinders Omroep MAX 2019

In de vierde en laatste aflevering van 'Denkend aan Holland' maken André van Duin en Janny van der Heijden een boottocht van Zuid-Holland naar Brabant.

In deze aflevering neemt Janny André mee op een culinaire vaartocht vanaf Oud Tonge in Zuid-Holland naar Brabant. Ze heeft als einddoel een bijzondere maaltijd te maken waarin ze de drie A's wil verwerken: aardbeien, asperges en ansjovis.


Ook stappen ze van de boot af en de fiets weer op. Onderweg ontmoeten ze lokale boeren en kwekers die hen voorzien van de ingrediënten. Verder stelt Janny Andrés stuurmanskunsten op de proef. Om in Brabant te kunnen varen moeten ze het druk bevaren Volkerak oversteken.

'Denkend aan Holland', maandag 26 augustus om 22.15 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Luizenmoeder' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

De Akker houdt haar jaarlijkse sponsorloop. Directeur Erik heeft kinder-hiv als goed doel gekozen en wil van alle scholen uit de buurt het meeste sponsorgeld ophalen, hij is zelfs bereid om zelf ook mee te lopen. Juf Els gaat intussen fanatiek de strijd aan met te veel suiker in de drank en het voedsel van haar leerlingen. Hannah nodigt Ronald uit om samen eens te gaan eten. Karel doet zijn best om zijn dochter Maledieve het meeste sponsorgeld te laten ophalen.

'De Luizenmoeder', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers