Compilatie Bloemencorso Rijnsburg bij MAX

donderdag 13 augustus 2020

Op vrijdag 14 augustus zendt MAX om 17.05 uur op NPO 1 een compilatie van Bloemencorso Rijnsburg door de jaren heen uit.

In verband met de coronamaatregelen kan de 75ste editie van het Bloemencorso Rijnsburg dit jaar niet doorgaan. MAX zorgt ervoor dat de kijker tóch kan genieten van de kleurrijke bloemenshow door middel van een prachtige compilatie. Met beelden van de mooiste wagens van de afgelopen jaren. In het corso worden praalwagens afgewisseld met prachtig opgestoken personenauto’s, koetsen en overige voertuigen.


'Compilatie Bloemencorso Rijnsburg', vrijdag 14 augustus om 17.05 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice for All' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Meester Pol Vandemeulebroucke staat een cliŽnt bij die door de correctionele rechtbank veroordeeld werd wegens moordpoging. De man werd jarenlang afgeperst en bedreigd door Klaas O. en schoot hem neer. O. was de leider van de beruchte motorclub No Surrender en werd inmiddels zelf veroordeeld wegens 'crimineel kannibalisme'. Meester Vandemeulebroucke pleit de zaak voor het hof van beroep. Meester Mounir Souidi bezoekt een cliŽnt in de hulpgevangenis van Leuven. De man is een notoir pornoproducent en zit een straf uit wegens een zedenmisdrijf.

'Justice for All', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers