538-luisteraar wijst huwelijksaanzoek keihard af op de radio - VIDEO

maandag 1 juni 2020

Pijnlijk moment vorige week bij 538. Een luisteraar wilde zijn vriendin ten huwelijk vragen. Live op de radio, dat leek hem wel een goed idee. Al dacht zijn aanstaande daar toch anders over.

Pikant detail: de twee hadden elkaar via 538 leren kennen, dus vandaar het idee van de jonge kerel om ook een huwelijksaanzoek via dezelfde zender te doen. Maar dat draaide dus anders uit dan verwacht.Nadien werd ook nog bekend dat de kerel zich geen zorgen meer hoeft te maken over een nieuw aanzoek. De relatie zou voorbij zijn.

538radio

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers