'3 Op Reis' bezoekt Notting Hill

zaterdag 7 december 2019
© BNNVARA

Geraldine vervolgt haar lange treinreis dwars door Europa. Ze komt aan in een nieuw land: Polen. Hier begint haar reis in de stad Łdź, uitgeroepen tot tweede beste budget bestemming van 2019.

Deze voormalige industriestad heeft zichzelf weer opnieuw uitgevonden én op de kaart gezet.


Evi is dichtbij huis in de Londense wijk Notting Hill, waar ieder jaar het grootste carnaval van Europa wordt gevierd. Tijdens dit festival komen honderdduizenden mensen samen om de Caribische cultuur te vieren.

Maurice reist verder door Myanmar. Vanuit Mandalay pakt hij de boot om langs de Irrawaddy rivier stroomopwaarts te varen naar het dorpje Myit Kan Ggi. Hier ontmoet hij een visser die op een bijzondere manier zijn vis vangt: samen met de dolfijnen uit de rivier.

'3 op Reis', zondag 8 december om 19.45 uur bij BNNVARA op NPO 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wallander moet de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. De daaropvolgende zoektocht weegt zwaar op hem. Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships en komt er oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land is verloren en alles verraden heeft waar hij ooit voor stond. Onderweg ontmoet hij Grace Thembu, een alleenstaande moeder en politieagente en Mabasha, een jongeman met een leven vervuld van misdaden. Zij zetten Wallander aan tot nadenken, niet enkel over de Zweedse maatschappij, maar ook over zijn veertigjarige carrire als politieofficier.

'Wallander', om 20.35 uur op En.

Dossiers