Zeven nieuwe films in '@TheMoviezz'

maandag 10 oktober 2016

Er komen maar liefst zeven nieuwe films naar de bioscoop deze week, gelukkig biedt Lieven Trio wegwijs in de zalen met zijn filmprogramma '@TheMoviezz'. Hij heeft het o.a. over 'Deepwater Horizon' dat het waargebeurde verhaal vertelt van het BP-boorplatform dat in 2010 explodeerde in de Golf van Mexico.

Iets hoger op de landkaart in Noord-Amerika vinden we Viggo Mortensen terug in 'Captain Fantastic'. Als vader van zes kinderen wordt hij gedwongen om zijn zelfgemaakt paradijs te verlaten en wordt hij geconfronteerd met de echte wereld. In de nieuwe animatiefilm 'Storks' leveren de ooievaars geen baby's af maar pakketjes voor de internetgigant Cornerstore.be. En Bridget Jones is terug, deze keer met een baby! Welke drie andere films er zullen verschijnen zie je in '@TheMoviezz'!


'@TheMoviezz', dinsdag 11 oktober om 20.30 uur op PRIME STAR. Vanaf woensdag kunnen Telenet digitale tv-klanten het programma gratis opvragen in de TV-theek in PRIME à la carte/xtra.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers