Woensdag slotaflevering van 'Helden van Hier: Op Interventie'

dinsdag 23 oktober 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Op woensdag 24 oktober loeien de sirenes van politiezone CARMA nog een laatste keer bij VTM. In de slotaflevering van 'Helden van Hier: Op Interventie' slaan de inspecteurs de handen in elkaar met de recherche voor een grootschalige drugsinval.

De spanning is te snijden, want de interventie is niet zonder gevaar. 'Wie zit daarbinnen? Wat gaan we te zien krijgen? Zijn ze gewapend? Dat je weet je allemaal niet. Er kan altijd iemand achter de deur staan met een wapen. Of er kunnen boobytraps zijn, zoals elektriciteit op de deurklink of een gat in de vloer met pinnen in. Maar je moet de knop omdraaien en gewoon gaan.'

Ook op Valentijnsnacht rijdt een team uit om te patrouilleren. Al verlopen die patrouilles toch ietsje anders dan normaal. 'Ik heb al koppeltjes betrapt waarbij iemands broek tot op de enkels hing. Dan wordt het gênant. Dat dat nog kán, is één van de fijne dingen in het leven. Maar meestal zoeken ze de plekken op die wij net controleren. Als je niet wil opvallen, ga dan gewoon naar een parking op C-mine, waar veel auto’s staan. Ga je niet verschuilen, want dan val je net het meest op', raadt één van de inspecteurs aan.

Een vrouw belt de politie nadat ze een verdachte enveloppe aantrof in haar brievenbus. De enveloppe bevat een mysterieuze verpakking met daarin wit poeder. Gaat het om drugs of het gevaarlijke goedje antrax? Of is er een grappenmaker in het spel en gaat het om bloem of suiker? De politie neemt alvast het zekere voor het onzekere en neemt de enveloppe mee naar bureau voor een grondig onderzoek.

'Helden van Hier: Op Interventie', woensdag 24 oktober om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers