Wie moet maandag naar huis in 'Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home'?

zondag 27 september 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Op maandag 28 september nemen Bart, Tristan, David en Dries afscheid van in totaal acht mannen en vrouwen want na enkele dagen met elk vijf logés op de boerderij, is het keuzemoment aangebroken.

Iedereen moet twee personen huiswaarts sturen, maar dat blijkt geen evidente te zijn voor sommigen. Er wordt hier en daar dan ook getwijfeld tot de laatste minuut.


Tristan zit er nog wat mee in z’n maag dat zijn mannen tot nu toe zo stil waren, hij droomt van een man die volop plezier wil maken. 'Ik ga er alles aan doen om hen losser te krijgen, ik wil actie zien!' De boodschap komt duidelijk aan: meteen strijden de vijf mannen om zijn hart, en dat mag je letterlijk nemen. 'Let the farm games begin', kondigt Dina Tersago aan.

Bart houdt wel van wat avontuur en wil eerst nog de portie lef van zijn dames testen want 'het leven op de boerderij is nu eenmaal geen ponykamp'. Hij neemt hen mee naar een heus moerasparcours waar de dames zich geen misstap kunnen veroorloven. 'Je ziet dat sommige meisjes dit nooit zouden doen, maar dat ze toch willen deelnemen gewoon voor mij, is heel fijn.'

David blijft op vaste grond, de vraag is maar hoe lang die stabiel gaat blijven. Hij hoopt de tongen van zijn vrouwen immers los te maken bij een drankje en neemt hen mee naar een cocktailworkshop. Op het menu: een toepasselijke pomme d’amour. 'Cocktails maken is niet echt mijn specialiteit, maar drinken, dàt wel', laat Sarah alvast vallen. De sfeer zit er meteen in. Dries’ gaat dan weer bowlen met zijn dames, zijn favoriete hobby.

De aflevering van 'Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home' is ook te (her)bekijken op VTM GO.

'Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home', maandag 28 september om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Team Scheire' (foto: Canvas - © VRT - Sofie Silbermann 2018)

Debby geeft als zaalverantwoordelijke graag het goede voorbeeld aan haar team. Omdat ze geboren werd zonder linkerhand stoot ze echter op praktische problemen, zoals het dragen van een plateau. Kristel Van den Bergh probeert via 3D-printing tot een oplossing te komen. Toen Tatjana 16 jaar was liep ze ernstige gehoorschade op. Hoewel haar tinnitus op dit moment leefbaar is, is ze als de dood dat het erger zou worden. Maarten Weyn bedenkt een hulpmiddel dat hopelijk haar leven zal veranderen.

'Team Scheire', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers