Wie mag mee op romantische trip in 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond'?

zondag 10 november 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Een emotionele Marianne in 'Boer zkt Vrouw De Wereld Rond' op maandag 11 november. Achter de rug om van Remco en Ryan belt ze naar Dina Tersago.

De spanning tussen de twee mannen de voorbije dagen, werd haar te veel. Zij zijn met verstomming geslagen wanneer Dina opduikt en voelen de grond onder hun voeten heet worden, want één van hen beiden moet vertrekken om de rust terug te brengen op de husky farm. Wie mag wel mee op romantische trip?


In Bulgarije leidt Victors roadtrip Jilly en Rani naar het immens grote domein van zijn nonkel Vincent, die hem al van in het begin van dit avontuur steunde door o.a. mee de brieven te lezen. Vincent neemt de tijd om met zijn petekind te praten over zijn eventuele gevoelens. De dames besluiten zelf de koe bij de horens te vatten.

En Stephan heeft nog steeds drie vrouwen op logement in Canada. Hij merkt dat Evelien zich afzijdig houdt en wil tijdens een avondje uit in de pub in Wilwood weten wat er aan de hand is.

'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond', maandag 11 november om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Hostess Sydney moet tijdens een van haar vluchten zorgen voor de achtjarige Leah die alleen naar Chicago vliegt. Nadat Leah veilig is afgezet bij haar vader, Jonathan, vindt Sydney een pakketje dat het meisje achtergelaten heeft. Sydney bezorgt het cadeau terug aan Leah en wordt uitgenodigd mee te doen met enkele leuke kerstfestiviteiten van het gezin. Wanneer Sydney haar vlucht mist, zit ze een paar dagen vast. Leah en Jonathan nodigen haar uit om de vakantie met hen door te brengen.

'Christmas Connection', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers