Wie kroont zich tot het koningskoppel in Valentijnsspecial van 'Beste Kijkers'?

dinsdag 18 februari 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Love is in the air! Of beter, in 'Beste Kijkers'. Nathalie Meskens krijgt morgen, woensdag 19 februari, Kelly Pfaff & Sam Gooris en Lauren Versnick & Jens Dendoncker over de vloer voor een Valentijnsspecial.

Nathalie heeft ook nog een verrassing in petto voor Kelly en Sam, want zij vieren hun 20-jarige, porseleinen huwelijk en dat kan niet onopgemerkt voorbij gaan.


Gezocht!
Een 86-jarige man uit Menen is al 486 dagen op zoek naar een dame die hij ontmoette op de trein. Nathalie en het panel helpen de man zijn verloren liefde terug te vinden. Daarnaast zitten in de aflevering ook heel wat 'liefdes'-fragmenten en spelen de twee koppels de finale 'HART of HARD', waarin allemaal filmpjes van aanzoeken getoond worden die wel of niet mislukken. Aan het panel om de juiste uitkomst te raden.

'Beste Kijkers', woensdag 19 februari om 21.15 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

De familie Dreuning bestaat uit vader Ruud, moeder Irene en twee puberzoons. Zij geloven heilig in een strenge opvoeding. Ze zijn consequent en hanteren strikte regels. Houden de kinderen zich niet aan die regels dan volgt er straf. De familie Dreuning ruilt met de familie Zandman. Vader Victor en moeder Ilse zijn voorstanders van een vrije opvoeding. In dit gezin bestaan geen regels en creativiteit en zelfontplooiing zijn het belangrijkst.

'Jullie Huis, Onze Regels', om 22.25 uur op VIJF.

Dossiers