Wie is 5 maanden na het 'Blind Getrouwd'-experiment nog gelukkig samen?

zondag 7 april 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Vijf koppels begonnen elf weken geleden aan het experiment van hun leven: blind trouwen. Gemiddeld 1.200.000 kijkers – goed voor 44,8% marktaandeel (VVA18-54, live+7) – volgden de evoluties in hun huwelijk de voet.

In de laatste aflevering van 'Blind Getrouwd' wordt duidelijk wie, enkele maanden na hun jawoord, nog steeds een koppel vormt. Alle deelnemers komen ook voor het eerst samen om terug te blikken op hun experiment.


Voor 2 koppels eindigde het avontuur vorige week. Jolien & Lenny en Annelies & Joris zetten een punt achter hun huwelijk. Hoe vergaat het hen vandaag op amoureus vlak? Stijn & Joke, Elke & Tim en Line & Victor besloten om getrouwd te blijven en verder te investeren in hun relatie. Welke invloed heeft die extra tijd gehad op hun relatie? Groeiden de koppels na het beslissingsmoment dichter naar elkaar toe?

Alle deelnemers verzamelen in de slotaflevering ook om samen terug te blikken op de hoogtepunten van hun experiment. Ze herbekijken de meest memorabele momenten en praten openlijk over hun eerste indrukken, hun aanpak, hun ervaringen, hun openingsdans, hun huwelijk én hun huwelijksnacht…

'Blind Getrouwd', maandag 8 april om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Marcelo Ballardin en Roger Van Damme proberen zo goed mogelijk de smaak van een echte Giant uit de Quick na te bootsen. Ruth Beeckmans gaat bij het bedrijf op zoek naar het geheim achter de snack en Koen Wauters polst hoe de chefs het er vanaf brengen. Spannend!

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers