Wie is 5 maanden na het 'Blind Getrouwd'-experiment nog gelukkig samen?

zondag 7 april 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Vijf koppels begonnen elf weken geleden aan het experiment van hun leven: blind trouwen. Gemiddeld 1.200.000 kijkers goed voor 44,8% marktaandeel (VVA18-54, live+7) volgden de evoluties in hun huwelijk de voet.

In de laatste aflevering van 'Blind Getrouwd' wordt duidelijk wie, enkele maanden na hun jawoord, nog steeds een koppel vormt. Alle deelnemers komen ook voor het eerst samen om terug te blikken op hun experiment.


Voor 2 koppels eindigde het avontuur vorige week. Jolien & Lenny en Annelies & Joris zetten een punt achter hun huwelijk. Hoe vergaat het hen vandaag op amoureus vlak? Stijn & Joke, Elke & Tim en Line & Victor besloten om getrouwd te blijven en verder te investeren in hun relatie. Welke invloed heeft die extra tijd gehad op hun relatie? Groeiden de koppels na het beslissingsmoment dichter naar elkaar toe?

Alle deelnemers verzamelen in de slotaflevering ook om samen terug te blikken op de hoogtepunten van hun experiment. Ze herbekijken de meest memorabele momenten en praten openlijk over hun eerste indrukken, hun aanpak, hun ervaringen, hun openingsdans, hun huwelijk én hun huwelijksnacht…

'Blind Getrouwd', maandag 8 april om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Holland-België' (foto: RTL 4 - © RTL 2020)

Een team uit Vlaanderen onder leiding van Niels Destadsbader gaat een verbale strijd aan met een Nederlands team, geleid door Ruben Nicolai. Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag spelen naast Niels Destadsbader ook Katja Retsin en Wesley Sonck.

'Holland - Belgi', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers