Wie haalt de finale van 'Let's Dance'! ?

maandag 6 maart 2006

Op woensdag 22 maart komen we te weten wie de best dansende BV van het moment is. Deze – en volgende week- moet er echter nog hard gewerkt worden om die finale te bereiken. Uit de voorrondes van de voorbije 8 weken werden 8 BV's geselecteerd die tegen elkaar zullen strijden in de halve finales.

E


n de eerste halve finale beloofd ontzettend spannend te worden want Zohra, Filip Meirhaeghe, Tine Embrechts en Sandy Blanckaert staan tegenover elkaar in de dansarena.

Zohra bewees zichzelf al met een zwoele tango en zal woensdag een even sensuele salsa proberen te dansen. Filip Meirhaeghe gaat een 'jivende' uitdaging aan en Tine Embrechts probeert haar voeten de juiste tango-stapjes te laten zetten. Haar prachtige kleed en de hoge hakken kluisteren u alvast stevig aan het scherm. Ook Sandy Blanckaert veroverde een finaleplaats. En wie weet cha-cha-cha't zij zich naar de finale. Twee van hen winnen woensdag een ticket voor de veelbelovende finale.

'Let's Dance' woensdag 8 maart om 21.10 uur op VT4.

DOSSIER: Let's Dance (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach in 'Andermans Zaken'

Twee broers richtten enkele jaren geleden een oorlogsmuseum op, een emotioneel eerbetoon aan hun vader, een Engelse soldaat. Kamal is onder de indruk van de collectie, maar ziet al snel dat er op verschillende vlakken nog groeimarge zit. Voor de broers is het museum een hobby, maar Kamal wil dat ze het museum als een volwaardige onderneming runnen.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers