Wie haalt de finale van 'Let's Dance'! ?

maandag 6 maart 2006

Op woensdag 22 maart komen we te weten wie de best dansende BV van het moment is. Deze – en volgende week- moet er echter nog hard gewerkt worden om die finale te bereiken. Uit de voorrondes van de voorbije 8 weken werden 8 BV's geselecteerd die tegen elkaar zullen strijden in de halve finales.

E


n de eerste halve finale beloofd ontzettend spannend te worden want Zohra, Filip Meirhaeghe, Tine Embrechts en Sandy Blanckaert staan tegenover elkaar in de dansarena.

Zohra bewees zichzelf al met een zwoele tango en zal woensdag een even sensuele salsa proberen te dansen. Filip Meirhaeghe gaat een 'jivende' uitdaging aan en Tine Embrechts probeert haar voeten de juiste tango-stapjes te laten zetten. Haar prachtige kleed en de hoge hakken kluisteren u alvast stevig aan het scherm. Ook Sandy Blanckaert veroverde een finaleplaats. En wie weet cha-cha-cha't zij zich naar de finale. Twee van hen winnen woensdag een ticket voor de veelbelovende finale.

'Let's Dance' woensdag 8 maart om 21.10 uur op VT4.

DOSSIER: Let's Dance (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De laatste dagen van WOII. De 19-jarige korporaal Willi Herold vindt een achtergelaten uniform van een kapitein van de Duitse luchtmacht. Vermomd als Hauptmann Herold verzamelt Willi soldaten om een denkbeeldige opdracht uit te voeren.

'Cinema Canvas - Der Hauptmann', film uit 2017 met oa. Max Hubacher, om 21.25 uur op Canvas.

Dossiers