VTM volgende week in teken van 30ste verjaardag

vrijdag 25 januari 2019

Op zaterdag 26 januari gaan Nathalie Meskens en Tom Van Dyck stevig in de clinch in de tv-première van 'Pippa'. Na vijf jaar huwelijk houden de twee het voor bekeken, maar ze raken het niet eens over de verdeling van hun eigendommen.

De spanning loopt op, maar het gaat pas echt fout wanneer vrienden en familie zich met de zaak bemoeien. Ook Ella Leyers, Peter Van den Begin, Sven De Ridder en Viviane de Muynck schitteren in deze zwarte komedie van Marc Punt, regisseur van o.a. 'Frits & Franky' en 'Matroesjka's'.


Na een korte winterstop vliegt Sandra er op maandag 28 januari weer in met 'Open Keuken met Sandra Bekkari'. Tijdens de eerste week viert ze 30 jaar VTM samen met ex-VTM-presentator Bart Kaëll. Ze maken een hele week klassiekers uit de jaren 90, maar mét een Bekkari-toets.

Maandag 28 januari start de nieuwe scripted realityreeks 'Echte Verhalen: SOS 112'. Die zoemt in op medische interventies. De cases die gebaseerd zijn op waargebeurde verhalen spelen zich af in drie arena’s: de MUG, het ambulanceteam en de spoeddienst. Van ernstige spoedgevallen tot de gekste en meest hartverwarmende verhalen: de verzorgers vervelen zich nooit.

'Blind Getrouwd' is terug! Tien nieuwe singles waagden de gedurfde stap om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. In de eerste aflevering op maandag 28 januari maakt de kijker kennis met 6 van de 10 deelnemers. Hoe reageren ze als ze te horen krijgen dat er een match voor hen werd gevonden? Families en vrienden worden op de hoogte gebracht en de deelnemers gaan op zoek naar een trouwjurk en een kostuum, terwijl de zenuwen zich opstapelen tot dé climax: hun man of vrouw aan het altaar zien staan.

In de laatste aflevering van 'Holland – België' spelen op woensdag 30 januari Louis Talpe, Evi Hanssen en Sven De Ridder tegen het Nederlandse team. Hoeveel kennen ze van de Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten?

Op donderdag 31 januari pakken acht 80-jarigen hun koffers voor de reis van hun leven in 'De Wereld Rond met 80-jarigen'. Samen met Olga Leyers en Sieg De Doncker maken ze een onvergetelijke roadtrip in 8 verschillende landen, verspreid over 4 continenten, te beginnen in het Amerikaanse 'Dallas'.

Op vrijdag 1 februari blaast VTM 30 kaarsjes uit. Dat wordt gevierd met een grote verjaardagsshow vanuit het Pop-Up Theater in Puurs. De show '30 jaar VTM' wordt een non-stop aaneenschakeling van verrassende tv-momenten, met programma's en gezichten van vroeger en nu.

DOSSIER: 30 jaar VTM

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Monacovrouwen' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Winny is emotioneel omdat ze geen kinderen kan krijgen, de mama van Grace komt langs en Anne-Françoise stelt haar nieuwe vlam voor.

'Monacovrouwen', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers