VTM pakt uit met de najaarsprogramma's

vrijdag 31 augustus 2018

Op zaterdag 1 september wordt de avond bij VTM ingezet met de tv-première van 'The Jungle Book' van regisseur/acteur Jon Favreau, een live action-versie van de bijna 50 jaar oude Disney-klassieker.

Nieuwkomer Neel Sethi, die het hoofdpersonage Mowgli vertolkt, wordt omringd door de stemmen van een topcast, waaronder Scarlett Johansson, Ben Kingsley, Idris Elba en Christopher Walken. De film, boordevol technische hoogstandjes, werd in 2017 bekroond met een Oscar voor Beste Visuele Effecten.


Op maandag 3 september kleuren Sandra Bekkari en de agenten van 'De Buurtpolitie' opnieuw de vooravond van VTM. In 'Open Keuken met Sandra Bekkari' inspireert de voedingscoach elke weekavond met gemakkelijke en vooral gezonde gerechten. 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' mag dit najaar enkele virtuele kaarsjes uitblazen, want de reeks is aan haar tiende seizoen toe. In deze tiende editie wordt Charlotte De Groot (hoofdinspecteur Lotte Vissers) nu ook fulltime de partner van Andy Peelman (inspecteur Koen Baetens).

Op maandag 3 september komt de VTM-kijker in een extra lange aflevering van 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond' eindelijk te weten welke vrouwen bereid zijn om een Belgische boer naar het buitenland te volgen. Een half jaar geleden immers stelden An Lemmens en Dina Tersago 5 boeren voor die het avontuur opzochten in het buitenland. Honingwijnboer Bjorn, cowboy Jan, zorgboer Jitse, olijfboer Manu en melkveeboer Jeroen zijn dol op hun huidige habitat maar missen nog een leuke vrouw en liefst eentje vanop Vlaamse bodem. Ze hoopten vurig op enkele brieven, maar 'enkele' werden er 1500: een recordaantal in de geschiedenis van 'Boer zkt Vrouw'.

'Het Beste van Belgium's Got Talent' is er op dinsdag 4 september. In de compilatieaflevering van vijf seizoenen 'Belgium's Got Talent' analyseert Koen Wauters de acts die de voorbije jaren hun kans waagden. Hij zoekt uit wat je moet doen om succes te boeken in de talentenshow.

In de laatste aflevering van 'Telefacts Zomer', op dinsdag 4 september, brengt Julie Colpaert een reportage over Instagram. Op de app vind je tegenwoordig evenveel foto's van billen en borsten als leuke vakantiefoto's. Voor veel vrouwen is de druk dan ook groot geworden, want elke klik confronteert hen met het vrouwelijke ideaalbeeld. Zij kiezen daarom steeds vaker voor plastische chirurgie.

De nieuwe reportagereeks 'Helden van Hier: Op Interventie' geeft vanaf 5 september elke woensdag een unieke inkijk in het werk van de politiezone Carma in Limburg. Zowel bij de kleine interventies van alledag als bij spectaculaire achtervolgingen of invallen met getrokken wapens is Helden van Hier erbij. Waar de camera voor de veiligheid moet stoppen, gaan de bodycams van de agenten verder.

Woensdag 5 september gaat het nieuwe seizoen van 'Beste Kijkers' van start, waarin Nathalie Meskens de kijkers opnieuw langs de leukste, opvallendste en grappigste fragmenten van over de hele wereld gidst. Dit seizoen is er dubbel zoveel pret, want Nathalie wordt niet alleen bijgestaan door teamcaptains Sven De Ridder en Tine Embrechts, ook Ruth Beeckmans en Jens Dendoncker nemen dit seizoen plaats in de kapiteinsstoel.

In een nieuw seizoen van 'Het Lichaam van Coppens', op donderdag 6 september, schenken broertjes Staf en Mathias hun lichaam opnieuw aan de wetenschap en experimenteren erop los om zo een antwoord te vinden op allerlei wetenschappelijke vragen.

Wat is het geheim van een goeie relatie? In het gloednieuwe programma 'Koppels', vanaf donderdag 6 september, gaan vier Vlaamse koppels de uitdaging aan en filmen ze hun eigen unieke relatietraining, met opdrachten die ze krijgen van klinisch psychologe en klinisch seksuologe Chloé De Bie en klinisch seksuoloog Wim Slabbinck. Zo ontdekken ze hoe ze hun leven samen een extra boost kunnen geven. Het resultaat is verrassend herkenbaar.

Op vrijdag 7 september kleurt het VTM-scherm rood voor de oefeninterland België-Schotland, die integraal en live te volgen is. Na hun historische derde plaats in Rusland verdedigen de Rode Duivels voor het eerst hun reputatie tijdens deze vriendschappelijke wedstrijd.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
VTM

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Drie jonge gasten, Jozef, Lars en Philip, houden van wijn en vrouwen. Het eerste proeven ze met plezier, maar het tweede hebben ze nog nooit mogen smaken. Daar gaan ze iets aan doen. Onder het mom van een wijntour reizen de drie naar Spanje om daar eindelijk ontmaagd te worden. En niets zal hen tegenhouden. Zeker niet het feit dat de eerste blind is, de tweede in een rolstoel zit en de derde volledig verlamd is.

'Hasta La Vista', film uit 2011 met Tom Audenaert, Gilles De Schryver en Robrecht Vanden Thoren, om 21.05 uur op Eén.

Dossiers