Vrijdag bij VTM en op VTM GO

donderdag 26 maart 2020

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor vrijdag 27 maart, op een rijtje.

 


 

Highlights bij VTM:

Morgenavond, vrijdag 27 maart, wordt om 20.35 uur in de laatste knockouts van 'The Voice Kids' bepaald wie de laatste plekjes in de halve finale kunnen bemachtigen.

Om 23.25 uur is er de Oscar-genomineerde Vlaamse film 'The Broken Circle Breakdown', met Veerle Baetens en Johan Heldenbergh, in een regie van Felix Van Groeningen.

Highlights bij VTM GO:

Het weekend inzetten met een film kan vrijdag bij Q2 om 20.35 uur met 'White House Down', een Amerikaanse actieprent met enkele grote namen in de hoofdrol: Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal en Channing Tatum bijvoorbeeld, die zich ontpopt tot nationale held. Geen probleem als je de avond zelf niet kan aanschuiven: de film is immers ook te zien bij VTM GO.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Australië, het land dat in de tijd van de dinosaurussen op drift raakte. Hier tref je merkwaardige en wonderlijke dieren aan die je nergens anders ter wereld vindt. In de jungle ontmoeten we de kasuaris, een van de gevaarlijkste vogels op aarde. Meer in het binnenland trotseren kangoeroes en wombats sneeuwstormen en bossen vol gombomen worden bevolkt door nooit eerder geziene roofdieren. In het rode woestijnhart van het continent drinken reptielen via hun huid en gaan grote zwermen grasparkieten op zoek naar water. Op verborgen eilanden zwerft de Tasmaanse duivel rond en in zee komen duizenden haaien samen voor een heel speciale gebeurtenis.

'Seven Worlds, One Planet: Australia', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers