Vrijdag bij VTM en op VTM GO

donderdag 26 maart 2020

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor vrijdag 27 maart, op een rijtje.

 


 

Highlights bij VTM:

Morgenavond, vrijdag 27 maart, wordt om 20.35 uur in de laatste knockouts van 'The Voice Kids' bepaald wie de laatste plekjes in de halve finale kunnen bemachtigen.

Om 23.25 uur is er de Oscar-genomineerde Vlaamse film 'The Broken Circle Breakdown', met Veerle Baetens en Johan Heldenbergh, in een regie van Felix Van Groeningen.

Highlights bij VTM GO:

Het weekend inzetten met een film kan vrijdag bij Q2 om 20.35 uur met 'White House Down', een Amerikaanse actieprent met enkele grote namen in de hoofdrol: Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal en Channing Tatum bijvoorbeeld, die zich ontpopt tot nationale held. Geen probleem als je de avond zelf niet kan aanschuiven: de film is immers ook te zien bij VTM GO.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' - Sydney 2000 (foto: Canvas - © VRT 2020)

Ruben Van Gucht blikt in de schaduw van het Fort van Brasschaat terug op de Spelen van 2000 in Sydney met Filip Meirhaeghe, Gella Vandecaveye, An Simons en Leontien Van Moorsel. In EthiopiŽ ontmoet Van Gucht meervoudig olympisch kampioen Haile Gebrselassie. De Amerikaanse sprintbom Maurice Greene geeft in Texas een inkijk in het leven van een voormalig olympisch kampioen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers