Volgende week op Q2

donderdag 31 oktober 2019

Op woensdag 6 november neemt Paris Saint-Germain het op tegen Club Brugge in de groepsfase van de UEFA Champions League.

De wedstrijd Paris Saint-Germain - Club Brugge is die dag vanaf 20.35 uur live te volgen bij Q2 en op HLN.be.


De Red Flames spelen op vrijdag 8 november hun kwalificatiewedstrijd tegen Kroatië. De wedstrijd Kroatië - België is die dag vanaf 17.40 uur live te volgen bij Q2 en op HLN.be.

Er staan twee tv-premières op het programma bij Q2. Op zaterdag 2 november is om 20.30 uur de Marvel-blockbuster 'Guardian's of the Galaxy Vol. 2' te zien, met de topcast waaronder Chris Pratt, Bradley Cooper en Vin Diesel.

Op vrijdag 8 november, na de Red Flames-wedstrijd, is er om 20.35 uurde actiethriller 'Overdrive', van de makers van '2 Fast 2 Furious'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprême is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Béa. Béa gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Béa krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers