Volgende week op Q2

vrijdag 16 augustus 2019

Op woensdag 21 augustus staat er een wedstrijd in de play-offs van de UEFA Champions League op het programma bij Q2. De twee ploegen die het in deze match tegen elkaar zullen opnemen, worden later bekend gemaakt.

Er zijn ook twee tv-premières bij Q2: Op zaterdag 17 augustus wordt om 20.25 uur de actiethriller The Foreigner uitgezonden, met Jackie Chan en Harry Potter-actrice Katie Leung in de hoofdrollen.


Het drama 'The Mountain Between Us' is op donderdag 22 augustus om 20.35 uur te zien, waarin Kate Winslet en Idris Elba de hoofdrollen vertolken.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Luizenmoeder' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

De Akker houdt haar jaarlijkse sponsorloop. Directeur Erik heeft kinder-hiv als goed doel gekozen en wil van alle scholen uit de buurt het meeste sponsorgeld ophalen, hij is zelfs bereid om zelf ook mee te lopen. Juf Els gaat intussen fanatiek de strijd aan met te veel suiker in de drank en het voedsel van haar leerlingen. Hannah nodigt Ronald uit om samen eens te gaan eten. Karel doet zijn best om zijn dochter Maledieve het meeste sponsorgeld te laten ophalen.

'De Luizenmoeder', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers