Vinden de kinderen hun ouders terug in 'De Ludwigs' op Nickelodeon?

vrijdag 10 juni 2016

Kids worden op Nickelodeon vijf weken lang dagelijks meegesleept in de avonturen van Yara, Benny, Daniel, Sam en Anoosha, de broers en zussen in de nieuwe Nickelodeon-serie 'De Ludwigs'.

De kinderen komen voor een grote uitdaging te staan wanneer hun ouders Kate en Erik, gespeeld door Tooske en Bastiaan Ragas, plotseling verdwijnen na een avondje uit naar de opera.


Deze week in 'De Ludwigs'
De kinderen hebben Dolly weggejaagd nadat ze Yara heeft ontvoerd. Daniel mag een dag meelopen met Simone. Ziet zij hem nu wel staan? En door een ongelukkige ontmoeting komen Tim en Simone erachter dat alle smoesjes van de kinderen niet waar zijn. Moeten de kinderen nu dan toch uit elkaar en allemaal naar een ander pleeggezin?  Het lijkt erop dat ze Erik en Kate alleen terug krijgen als ze de echte diamant aan Sagatorius geven…Hoe loopt het af? Je ziet het in 'De Ludwigs'!

Gemist? Geen probleem! Iedere zaterdag tussen 10.30 uur en 11.20 uur zendt Nickelodeon een mini-marathon uit met alle afleveringen de afgelopen week. Dus ga er lekker voor zitten en geniet van belevenissen van de familie Ludwig.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Team Scheire' (foto: Canvas - © VRT - Sofie Silbermann 2018)

Debby geeft als zaalverantwoordelijke graag het goede voorbeeld aan haar team. Omdat ze geboren werd zonder linkerhand stoot ze echter op praktische problemen, zoals het dragen van een plateau. Kristel Van den Bergh probeert via 3D-printing tot een oplossing te komen. Toen Tatjana 16 jaar was liep ze ernstige gehoorschade op. Hoewel haar tinnitus op dit moment leefbaar is, is ze als de dood dat het erger zou worden. Maarten Weyn bedenkt een hulpmiddel dat hopelijk haar leven zal veranderen.

'Team Scheire', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers