Vanaf woensdag nieuw op VIER: 'Topdokters'

dinsdag 8 april 2014

Het nieuwe Woestijnvis-programma 'Topdokters' kijkt in het hoofd en hart van tien specialisten en geeft een blik achter de schermen van de medische wereld.

VIER kijkt mee over hun schouders en volgen het razende tempo waarmee zij door de ziekenhuisgangen snellen. We zien hoe ze tot het uiterste gaan om de moeilijkste medische vraagstukken op te lossen, hoe ze belissingen nemen. Voor elke patiënt wordt de beste behandeling gezocht, maar ook de beste zorg. Want soms moeten levenskwaliteit en –kwantiteit onvermijdelijk tegenover elkaar afgewogen worden.


Tot welke prijs willen dokters genezen? Wint hun geloof in de wetenschap en eigen kunnen of aanvaarden ze de kwetsbaarheid van het leven?

'Topdokters', vanaf woensdag 9 april elke week om 21.05 uur op VIER.

DOSSIER: Het tv-voorjaar van 2014

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op En.

Dossiers