'Thuis': week 40 (2019) - PREVIEW

zondag 29 september 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

De Kabouters ondervinden discriminatie. Tilly komt te laat en Stan komt tot een hard besluit. Tom stuurt zijn moeder weg, Waldek krijgt de wind van voor. Adil en Paulien komen elkaar tegen, Karin stelt zich kwetsbaar op. Kobe zit er even door, maar Rosa beurt 'm op.

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 30 september 2019 - aflevering 4684
Een aangeslagen Thilly wordt door Waldek getroost. Karin denkt dat Dries een fout heeft gemaakt en wil hem hierop pakken; ondertussen groeit bij hem de frustratie. De Kabouters krijgen te maken met discriminatie. Stan schrikt van zijn eigen gedrag.

Dinsdag 1 oktober 2019 - aflevering 4685
Thilly komt te laat op haar werk, tot groot ongenoegen van Eddy. Adil krijgt leuk nieuws te horen van Lowie. Paulien mag een extra foto-opdracht tot een goed einde brengen. Jacques komt langs bij Frank. Stan komt tot een hard besluit.

Woensdag 2 oktober 2019 - aflevering 4686
Leo deelt zijn zorgen met Simonne. Britney zeurt niet langer over haar blokjes. Tom stuurt zijn moeder wandelen met een vage uitleg wanneer zij naar Stan op zoek is. Zij is echter niet die enige die Stan wil opzoeken. Waldek krijgt de wind van voren.

Donderdag 3 oktober 2019 - aflevering 4687
Kaat en Jacques hebben een oprecht gesprek, maar door het binnenvallen van Thilly en Eddy wordt de sfeer doorbroken. Adil en Paulien kruisen elkaar. Karin laat een kwetsbare kant van zichzelf zien. Dries heeft een nieuwe klant.

Vrijdag 4 oktober 2019 - aflevering 4688
Olivia wil meer tijd doorbrengen met Lowie, maar dat blijkt niet zo simpel te zijn. Karin heeft een aanvaring met een cliënt. Kobe laat zijn hoofd even hangen, maar Rosa's enthousiasme sleurt hem erdoor.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

thuisopeen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers