'Thuis': week 10 (2019) - PREVIEW

zaterdag 2 maart 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

Kaat is jarig en Bob gaat met goede voornemens naar de Frens. Rpsa voelt zich schuldig, Olivia en Lowie hebben een goed gesprek. Nancy wil iets van Dieter gedaan krijgen en Paulien snijdt een moeilijk onderwerp aan. Kobe heeft twijfels en Bill beseft dat hij eerlijk moet zijn. Karin krijgt een leuk voorstel, Dries heeft enorm veel verdriet.

 
Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 4 maart 2019 - aflevering 4579
Bob stapt met goede intenties naar de Frens. Het verdriet van Dries is groot. Floris organiseert samen met Emma een spelletjesavond. Olivia heeft een drukke agenda, zelfs nu het vakantie is. Het is de verjaardag van Kaat.

Dinsdag 5 maart 2019 - aflevering 4580
Rosa voelt zich enorm schuldig en stort haar hart uit bij Simonne. Tom is geradbraakt. Olivia en Lowie bespreken enkele van hun besognes. Emma merkt dat haar moeder pijn heeft. Bob kan op de steun van Karin rekenen.

Woensdag 6 maart 2019 - aflevering 4581
Christine is niet bij de pakken blijven zitten en daar schrikt Bob toch wel even van. Nancy wil iets van Dieter gedaan krijgen, maar die doet moeilijk. Nadat Rosa Steven verrast, heeft hij ook nog een belangrijke vraag voor haar.

Donderdag 7 maart 2019 - aflevering 4582
Paulien maakt een moeilijk onderwerp bespreekbaar. Stan plaagt Joren over de trainingen in het zwembad. Marianne wil graag excuses van Tom en gaat hem opzoeken. Kobe reageert aangedaan op een voorstel van Steven. Bill zoekt zijn zus op.

Vrijdag 8 maart 2019 - aflevering 4583
Kobe zit met enorme twijfels en loopt even langs op de Withoeve. Jacques voelt zich de hemel te rijk. Bill beseft dat hij eerlijk moet zijn en dat valt hem zwaar. Karin krijgt een leuk voorstel te horen, maar haar optimisme wordt al snel de kop ingedrukt.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers