'Sturm der Liebe': week 31 (2019) - PREVIEW

zondag 28 juli 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 


 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 29 juli 2019 - aflevering 2851
Charlotte wordt vrijgelaten in afwachting van het proces. Ze kijkt ernaar uit om Werner terug te zien, zelfs na haar schuldbekentenis in het Fürstenhof. Christoph blijft jaloers op Viktor en Alicia. André heeft nieuwe hoop om het hart van Melli te veroveren.

Dinsdag 30 juli 2019 - aflevering 2852
Susan denkt dat Werner haar bedriegt. Jessica accepteert de deal van Christoph. Jessica wijst Paul af. Romy wil hem afleiden en vraagt hem mee naar de film. Voorlopig blijven Andrés plannen liggen om Melli terug te winnen. Hij heeft tijd voor zichzelf nodig.

Woensdag 31 juli 2019 - aflevering 2853
Terwijl Charlotte steun vindt bij Alfons en Hildegard, twijfelt Susan aan de oprechtheid van Werner. Jessica overtuigt Viktor om samen met haar naar het trouwfeest te gaan. Wanneer ze bij aankomst Christoph en Alicia zien staan, is het feest voor Viktor afgelopen. Tina en Nils gaan samen naar de film. Natascha en Michael ontdekken dat de vleugelpiano meer waard is dan ze dachten.

Donderdag 1 augustus 2019 - aflevering 2854
Een dramatische gebeurtenis zorgt voor opschudding in het Fürstenhof. Viktor en Jessica brengen de nacht samen door. Tina biedt Nils een slaapplek aan nadat zijn sleutel werd gestolen in de brouwerij.

Vrijdag 2 augustus 2019 - aflevering 2855
De politie start het onderzoek terwijl alle gasten in het Fürstenhof geschokt zijn door de gebeurtenis. Tina is onzeker sinds haar romantische droom en gebruikt het liefdesverdriet van Romy als excuus om niet alleen te zijn. Natascha blijft vasthouden aan haar filmplannen. Ze gaat op zoek naar sponsors.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 18.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Rotterdam' (AVROTROS)

Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak draait rond twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

'Flikken Rotterdam', om 23.15 uur op En.

Dossiers