'Sturm der Liebe': week 30 (2019) - PREVIEW

zondag 21 juli 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 


 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 22 juli 2019 - aflevering 2846
Melli neemt een besluit over Rusland. Susan wil de brief van Werner aan Charlotte saboteren, maar ze wordt betrapt door William. Viktor loopt een blauwtje bij Jessica. Boris geeft Nils een make-over. Wat denkt Tina hiervan?

Dinsdag 23 juli 2019 - aflevering 2847
Terwijl Alicia graag tijd met Viktor wil doorbrengen, begint Viktor zich schuldig te voelen tegenover Jessica. André kan niet geloven dat Melli haar hele leven wil omgooien voor Wanja. Boris blijft elke gelegenheid aangrijpen om Tina en Nils samen te brengen.

Woensdag 24 juli 2019 - aflevering 2848
William en Werner vinden Susan en nemen haar mee naar het ziekenhuis. Nils test op aanbeveling van Boris een nieuw parfum om Tina te verleiden, maar de geur doet haar denken aan David. Voor Alicia's bruidsjurk krijgt Romy een onverwacht compliment van Paul, wat haar meteen een goed gevoel geeft, maar Jessica steekt hier snel een stokje voor.

Donderdag 25 juli 2019 - aflevering 2849
Melli denkt alleen nog maar aan de bruiloft. André probeert haar tegen te houden en bedenkt een smerig plan. William kan Werner niet vergeven. Christoph wil Alicia verrassen met een kostbaar huwelijksgeschenk.

Vrijdag 26 juli 2019 - aflevering 2850
Susan is diep ontroerd door het gebaar van Werner, terwijl William zich zorgen maakt dat Werner met haar gevoelens speelt omdat hij nog steeds van Charlotte houdt. André probeert het huwelijk van Melli en Wanja te stoppen. Zal André het gevecht voor Melli's hart winnen? Alicia wil Christoph verrassen met een fotodiavoorstelling op hun huwelijksavond.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 18.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Radio 2 Zomerhit 2019

Tijdens deze spannende muziekshow dingen tien genomineerde artiesten mee naar de award voor de Zomerhit van 2019. Vanavond worden ook de drie Radio 2 Muziektrofeen uitgereikt voor doorbraak, groep en soloartiest. Volgende genomineerden geven tijdens de show het beste van zichzelf tijdens hun act: Belle Perez, Niels Destadsbader, Dana Winner, Hooverphonic, Kommil Foo, Laura Tesoro, #LikeMe, Mathias Vergels, Metejoor en Regi feat. Jake Reese & OT. Niemand minder dan de huidige Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence komt langs en brengt zijn winnend nummer 'Arcade'.

'Radio 2 Zomerhit 2019', om 20.35 uur op En.

Dossiers